Britney Spears egy korábbi elítélttel randizik
2023-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Britney Spears az egykori házvezetőjével kezdett el randizni, aki nem mellesleg büntetett előéletű. A férfit egy évvel ezelőtt lőfegyver birtoklásáért tartóztatták le.

Britney a jelek szerint hamar túl tette magát a történteken, és már a korábbi házvezetőjével, a 37 éves, Paul Richard Solizzal kezdett el randevúzni – számolt be a Page Six. Egy forrás azt is elmondta a Daily Mailnek, hogy az énekesnő csak az Asgharival való szakítása után kezdett el találkozgatni Solizzal.

Az amerikai lap korábban már végzett egy háttérkutatást Solizzal kapcsolatban, és kiderült a férfiről, hogy büntetett előéletű.

2014-ben a társadalmi béke megzavarásáért állítottak elő, továbbá kiskorú veszélyeztetésével is megvádolták, de ezt a vádat később ejtették. 2016-ban elítélték jogosítvány nélküli vezetés miatt, 2022-ben pedig lőfegyver birtoklásáért.

Az újdonsült párt egyébként augusztus végén több közös kiruccanáson is együtt látták.

Közös kép azonban mostanság nem készült az újdonsült párról, ám a Page Six értesülése szerint csak azért nem látták még őket együtt, mert Britney Mexikóba utazott, a férfi viszont a jogi ügyei miatt nem hagyhatja el az Egyesült Államokat.