Britney Spears bepasizott?
2017-01-07  /  Szerző:   /   Szerelem Már egy ideje arról pletykálnak, hogy Britney Spearsnek új férfi van az életében, és úgy tűnik, hogy a popsztár és kedvese most Instagram-hivatalossá is tették kapcsolatukat – legalábbis ezt gondolják a rajongók.Britney és Sam Asghari az elmúlt hetekben nagyon sok időt töltenek együtt, persze az ismerőseik szerint csak nagyon jóban vannak azóta, hogy az énekesnő Slumber Party klipjének a forgatásán megismerkedtek.A popsztár és a háttértáncos azonnal összebarátkozott, és azóta szinte elválaszthatatlanok. A pletykásabb barátok viszont azt állítják, nincsen köztük még semmi komoly, „párszor már randiztak”, állította egy közeli ismeri az E! Newsnak, „nem olyan nagydolog, mint amilyennek az emberek gondolják, de ki tudja, mit hoz az újév?”.

Nos, a videó, ami kapcsolatuk komolyodásának hírét elindította Sam Asghari Instagram sztorijában tűnt fel még karácsonykor, a táncos és Britney nagyon cukik a rénszarvasos filterben, amint boldog karácsonyt kívánnak, és ha a szemünk nem csal, akkor épp ágyban vannak.

Addig is míg bármi konkrétat megtudunk kettejük viszonyáról, érdemes közelebbről is megfigyelni a fiút, mert hihetetlenül dögös. Britney Spears nagyon jól tud választani, nem gondoljátok? Forrás: Glamouronline