Hajdú: remélem, megtalálom az igazit
2017-01-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Féléves gyötrődés és eredménytelen békülési kísérlet után Sarka Kata és Hajdú Péter feladta a harcot, nem küzdenek tovább egymásért.Többször szóba került a válás, ám eddig nem tettek pontot kapcsolatuk végére, ám az új év új döntést hozott. A Blikknek egybehangzóan kijelentették: a válás mellett döntöttek.

– A házasságunk véget ért, el fogunk válni. Én már csak a gyerekekre és a saját jövőmre koncentrálok – nyilatkozta a Borsnak az édesanya, aki, miután két hetilap is megszellőztette, hogy Hajdú Péternek egy fiatal hölgy személyében barátnője van, egyértelművé tette, hogy békülésről már szó sem lehet.

– Tudok Peti barátnőjéről, de nem kívánok velük foglalkozni. Ahogy eddig, ezután is egyetértésben neveljük a gyerekeket, ennél fontosabb nincs számomra. Igyekszünk úgy kezelni a helyzetet, hogy Noncsi és Dávidka minél kevesebbet sérüljön ebben az időszakban, ehhez sok odafigyelésre és beszélgetésre lesz szükség mindkettőnk részéről – tette hozzá Kata, reagálva a megjelent hírekre, melyek szerint a szilvesztert is az új kedvessel töltötte.– Az a hölgy nem a barátnőm, semmi közöm hozzá – szögezte le a Blikk kérdésére Hajdú. – Nincs barátnőm, de akár lehetne is, hiszen hat hónapja külön élünk Katával. Úgy érzem, most már készen állok arra, hogy új életet kezdjek akár egy másik nő mellett – folytatta, majd megerősítette neje szavait. – Katával úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is elválunk, az elmúlt időszak bebizonyította, hogy sajnos nem tudjuk együtt folytatni – magyarázta, majd hozzátette, sajnálja, hogy így alakult, de mindkettejüknek le kell vonnia a helyes következtetést, és új életet kezdeni.

– Katának már sikerült, úgy tudom, remélem, én is megtalálom majd az igazit. Azt a 9 évet, amit együtt töltöttünk, senki nem veheti el tőlünk. Két csodálatos gyermekünk van, ők mindig összekötnek bennünket, de más utakon kell folytatnunk. Szívből kívánom neki, hogy legyen boldog, és bár úgy tudom, megtalálta már a megfelelő embert, de nem foglalkozom velük – mondta a műsorvezető.

Sarka és Hajdú 2008-ban házasodott össze, az esküvő utáni évben megszületett első gyermekük, Noémi, 2010-ben pedig fiuk, Dávid. Házassági válságukról tavaly nyáron lehetett először hallani, amikor a feleség összepakolt, és elköltözött a producertől.Forrás: Blikk