Borbély Alexandra révbe ért
2023-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 2023-as évet teljes mértékben a családnak szenteli Borbély Alexandra. A színésznő úgy érzi, az anyaságban tudott igazán kiteljesedni, az ikerlányai pedig rendkívül jó babák. Minden pillanatot ki akar velük élvezni, ezért csak jövőre tervezi a munkába való visszatérését.

Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Franciska és Elza tavaly októberben születtek. A színésznő azóta élete egyik legszebb időszakát éli.

– Nagyon kiegyensúlyozott és boldog vagyok a gyerekeimmel. Úgy érzem, révbe értem. Persze, adódnak kihívások, megváltozott az életem, de nagyon élvezek minden pillanatot – kezdte lapunknak a színésznő, aki nem éli meg nehézségként, hogy egyszerre két babát kell ellátnia.

– Nem érzem nehezített pályának, hogy ketten vannak. Ervin mindenben segít, de a nagyszülőkre, barátokra is számíthatunk. Számomra ez a természetes, és szerencsére a lányok nagyon jó gyerekek. Végigalusszák az éjszakát, nyugodtak és jókedvűek, rengeteget mosolyognak. Már egyre aktívabbak, fedezik fel a világot, amit szívet melengető figyelni. Most ők nekem a színház, én pedig a néző – árulta el ellágyulva a korábban Európa legjobb színésznőjének választott Alexandra.

Aki annyira élvezi az otthoni létet, hogy egyelőre nem is tervezi a visszatérését a színpadra.

– Már beszéltem a Katona József Színház igazgatójával, Máté Gáborral a folytatásról. Abban maradtunk, hogy 2024 januárjával tervezünk, akkor visszaveszem néhány szerepemet, és próbálok is majd egy újat. Aztán meglátjuk, hogyan alakul, nem sietek sehová. Szeretem ezt az anyaszerepet – jelentette ki a büszke édesanya, akit ennek ellenére sem kell hiányolniuk a nézőknek.

Március 29-től ugyanis elérhető lesz az RTL+ felületén a Mellékhatás című sorozat második évadának első epizódja.

– Most is nagyon sok fordulatot és izgalmat tartogat a történet. Én azt tapasztalom, hogy mindenki nagyon várta már a folytatást. Rengetegen állítottak meg az első évad után az utcán, hogy érdeklődjenek, mikor jön az új évad és hogyan alakul majd az általam alakított Berta sorsa. Nos, annyit mondhatok, hogy Zoltánnal még sok minden vár rájuk – fogalmazott sejtelmesen Szandra.