L.L. Junior nyilvánosság elé vitte szerelmét
2023-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

L.L. Junor és Dárdai Blanka – Dominikáról hazatérve – először mutatkoztak nyilvánosan a kamerák előtt a mai Glamour-gálán. Azt is elmondták, miért pont ezen a rendezvényen jelentek meg először egy párként.

L.L. Junior és barátnője, Dárdai Blanka pár napja még Dominikán nyaraltak, élvezve a kettesben töltött időt. A hetekig tartó lazítás, valamint testi-lelki feltöltődés a jelek szerint a végéhez ért, ugyanis ma már együtt jelentek meg a Galmour-gálán. Idén is megszervezték a népszerű GLAMOUR Women of the Year gálaestjét, amelyen 2023-ban is a nők kitartó munkáját ismerik el. A sztárok színe-java már felvonult a vörös szőnyegen.

L.L. Junior 18 évvel fiatalabb kedvesével, Dárdai Blankával érkezett meg, azt is elárulták, miért itt mutatkoztak először egy párként:

Ez az első nyilvános megjelenésünk közösen. Azért döntöttünk a Glamour-gála mellett, mert Blanka jelölt a legjobb énekesnő kategóriában, és szeretném támogatni, szeretnék mellette lenni

– mondta jókora mosollyal az arcán a zenész.

„Fantasztikusan éreztük magunkat Dominikán, nekem ez inkább nyaralás volt, de természetesen azért dolgoztam is. Nem tudjuk, szeretnénk-e visszamenni, egyelőre biztosan nem, de jövőre ki tudja... Könnyen lehet” – jegyezte az énekesnő.

Arra a kérdésre, szeretnének-e a jövőben közös dalokat csinálni, a következőt válaszolták: „Mindenképpen!”