Reese Witherspoon házassága tönkrement
2023-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemrég jelentette be a 47 éves Reese Witherspoon közel 30 millió követőjével rendelkező Instagram-oldalán egy szívhez szóló posztban, hogy 52 éves, magyar származású férjével, Jim Toth-tal kötött házassága 12 év után véget ért.

Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth igazi mesebeli megismerkedést tudhatnak magukénak. A színésznő és kedvese 2011-ben egy romantikus esküvőn kötötte össze az életét, nem sokkal azután, hogy először találkoztak, és házasságukból egy fiuk, a most 10 éves Tennessee James született. A férfi tehetségkutató ügynökként dolgozott annál a cégnél, amely a későbbi párját is foglalkoztatta. 2010-ben a Creative Agency nevű vállalat egyik alkalmazottjának buliján sodorta össze őket az élet. Ráadásul Reese férje volt az, aki egy kellemetlenkedő, ittas vendégtől mentette meg a csinos színésznőt.

A megismerkedésük tehát egy romantikus mesébe illő történet volt, ám egy ismerősük szerint, aki most kitálalt a kapcsolatukról, a házasságukból az utóbbi években igencsak hiányzott a romantika, a kapcsolat szép lassan ellaposodott az évek során.

Semmi nagy botrány vagy dráma nem történt közöttük, mindössze annyi, hogy szép lassan pusztán szülőpárrá kezdtek válni és egyszerűen elmúltak a romantikus érzelmeik egymás felé

– mesélte egy bennfentes, majd hozzátette: "Reese egy idő után már csak azt érezte a férje iránt, hogy Jim egy szolid, megbízható, stabil férfi."