Bódi Csabi és felesége házassági évfordulót ünnepelt
2022-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bodi Csabi és felesége, Gina idén kerek évszámot ünnepelt, immár tizenöt éve élnek boldog házasságban, a jeles esemény alkalmából Dubajban töltöttek néhány napot. A nyaralásukról számos fotó is készült, amiket a zenész az Instagram-oldalán tette közzé.

 

„Mivel ez volt a 15. házassági évfordulónk, egy meglepetéssel indítottam, ugyanis titokban Business Class jegyeket vettem a repülőre. Gina elsírta magát örömében, amikor a repülőn szembesült vele, hova szól a jegyünk, ugyanis sosem utaztunk még ilyen körülmények között. Egy magas kategóriás szállodában töltöttünk 10 napot, utána pedig egy városi hotelban szálltunk meg az utolsó két napra. Voltunk olyan épületben, ami 360 fokos panorámájú, feszített víztükrös medencével rendelkezik az 50. emeleten és új múzeumokat is meglátogattunk. Ez már a hatodik alkalom volt, hogy Dubajban nyaraltunk, tehát igazából kevés az újdonság számunkra” – mesélte a zenész az nlc.hu-nak.

A szerelmesek eltöltöttek pár romantikus órát a tengerparton, de szerintük ezt a sok évet nem lehet egy este alatt megünnepleni.

„Hihetetlen, mintha csak tegnap lett volna, ahogy elszöktünk, úgy, ahogy a szüleim is anno. Igen, ma ünnepljük a 15. Házassági Évfordulónkat. Kijutott nekünk is a rosszból és a nagyon sok jóból is De amíg foghatjuk egymás kezét, addig nem történhet olyan baj, amit a JÓISTEN segítségével ne tudnánk megoldani” – írta a zenész a képe alá, ahová aztán számos gratuláció érkezett.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Bódi Csabi Jr.? (@bodicsabi.jr) által megosztott bejegyzés


Nem is olyan régen az ifjabb Bódi Csabi is megházasodott.

Forrás: Blikk