Bochkorék elárulták töretlen szerelmük titkát
2016-12-29  /  Szerző:   /   Szerelem Tíz éve töretlen a szerelem Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea között, és bár voltak mélypontok, kísértések, eddig sikeresen vették az akadályokat. Az sem zavarja őket, hogy külön kasszán vannak.

Lassan már tíz éve tart Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata, akiknek a kerítője nem más volt, mint Liptai Claudia - írja a Story Magazin. Kezdetben csak jól érezték magukat, nem tudták, hogy ebből a szerelemből végül mi fog kisülni. Az élet azonban nem hagyta, hogy ezen sokáig töprengjenek, jött a baba, ami Andinak igazán különleges áldás volt, hiszen az orvosok azt mondták neki, hogy nagyon nehezen lehet gyermeke.Nem csak közös gyerekük, Nóri tartja őket össze. Szerintük nagyon fontos, hogy tíz év után is adjanak magukra, a külsőségekre is, hisz a szenvedélyt így lehet fenntartani. Mindketten nagyon vonzóak, így nem csoda, hogy az évek során nem egyszer környékezték meg őket különböző nők és férfiak. Azt állítják, mindkettőjüknek lett volna lehetőségük a félrelépésre. Azonban úgy érzik, hogy nincs értelme kockáztatni az amúgy is jó kapcsolatukat egy kis kaland miatt.

Két mélyponton is átestek: amikor Bochkor Gábor elveszítette munkáját, illetve amikor Andi 15 év után elköszönt a Tényektől. Nehezen, de túlélték a válságos időszakot, ehhez pedig nem csak egymás támogatása járult hozzá, hanem az is, hogy vissza tudták fogni a kiadásokat. Ilyenkor az sem számított, hogy külön kasszán vannak, ami egyébként a mai napig fenn áll náluk.

Teljesen természetesnek tartják, hogy külön bankszámlájuk van, mivel nem 20 évesen találkoztak, mindkettőjüknek volt már munkája, egzisztenciája. Lányukat is a pénzügyi tudatosságra nevelik, Nóri nem kap zsebpénzt, inkább az otthon elvégzett házimunka után adnak neki egy kis aprót, hogy értékelje a pénzt. 

Forrás: Blikk