Binhky szakított a vőlegényével
2024-05-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az énekesnő szerint könnyen rá lehetett jönni arra, hogy nem a vőlegénye volt, aki a megcsalásról szóló pletykákat megerősítette.

Marics Peti szíve újra foglalt lehet, miután a fiatal énekest egy szakmabeli lánnyal látták együtt egy Bécshez közeli bevásárlóközpontban. A Zsákbamacska műsorvezetőjének oldalán látott hölgy állítólag egy népszerű magyar énekesnő, Binhky, akinek a hírek szerint nem is olyan régen kérték meg a kezét.

A felszarvazott vőlegény nevével még egy komment is napvilágot látott, amelyben megerősítette a megcsalásról szóló pletykákat. Ám szerdán a ValMar énekese tagadta, hogy bármi köze is lenne bármiféle megcsaláshoz. Azóta az énekesnő is pontot tett a találgatások végére azzal, hogy cáfolta a pletykákat, miközben elismerte, hogy a vőlegényével már nem alkotnak egy párt. Binhky most újabb részleteket osztott meg a kapcsolatukról, illetve arról, hogyan került a képbe Marics Peti.

Követjük egymást Instagramon, ez igaz, de ebből nem kell semmilyen következtetést levonni. A hírnek semmilyen alapja nincs, nem vagyunk együtt Petivel, nincs köztünk semmi, és még csak nem is találkoztunk. Ha találkoztunk volna, biztos készült volna fotó rólunk

– fogalmazott a fiatal énekesnő, hozzátéve: amikor látni vélték őket együtt Bécsben, a ValMar énekesével megkeresték egymást, majd megbeszélték, hogy egyikük sem találkozott olyan emberrel, aki hasonlított volna a másikra, ráadásul abban az időben egyikük sem járt az osztrák fővárosban.

– Többen alá tudják támasztani, hogy Magyarországon voltam az említett időszakban, Marics Peti pedig az Insta-sztorija alapján Rómában volt akkor – tette hozzá.

Binhky úgy véli, nagyon messzire mentek azzal, hogy az egykori vőlegényét is belekeverték az ügybe. Szerinte valaki bántani akarta őt ezzel.

– Az esik a legrosszabbul, hogy a vőlegényem nevében szerkesztettek olyan hozzászólást, amit nyilvánvalóan nem ő írt. Ezzel a megfogalmazással, tele nevetséges helyesírási hibával, egy értelmes felnőtt ember rájöhet, hogy ezt valószínűleg egy kislány írta, nem pedig egy 27 éves, orvosi egyetemet végzett férfi. Ő egyébként is privátban él, nem használja az Instagramot és semmilyen közösségi felületet sem – magyarázta az énekesnő.

Tizenegy év után januárban szakítottunk. Nem csaltam meg, nem is jöttem össze mással, nem harmadik fél miatt szakítottunk, ennek teljesen más oka volt... sajnos, így alakult

– mondta.