Berki Mazsi külföldre utazott új párjával és a lányával
2022-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tűnik, egyre komolyabbra fordul Berki Mazsi szerelme a titokzatos üzletemberrel. A férfi a tenyerén hordozza, ezúttal a reptéren kapták őket lencsevégre együtt utaztak külföldre.

Mindent megad Berki Krisztián özvegyének az új párja, ezt nem túlzás álltani. Mazsit valószínűleg a szerelme segítette hozzá, hogy egy AMG G63 luxusautóval járhasson, amely megközelítőleg 75 millió forintba kerül. A férfi tejben-vajban füröszti, egy külföldi utazásra is elvitte. Ugyanis vasárnap kora délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren örökítette meg őket a Blikk egy olvasóriportere.

- Elég feltűnő volt, amikor az a hatalmas kék G-Mercedes leparkolt, rögtön felismertem az autót. Mazsi és egy izmos férfi szállt ki belőle. Berki özvegyével volt a kislánya is. Nagyon jó kedve volt, láthatóan ki van virulva, a férfi a derekát is átkarolta, úgy tűnik, tökéletes a harmónia, nagy a szerelem. A 2-es terminálhoz igyekeztek, együtt csekkoltak be és utaztak el valahová - árulta el a neve elhallgatását kérő szemfüles olvasóriporter.

Habár Mazsi szerepel majd a TV2 táncos műsorában, a Dancing with the Starsban, a bőrönd méretéből ítélve maximum néhány napig halaszthatja el a próbákat, és velük tartott Berkivel közös kislányuk, Emma is.

Berki Mazsira néhány hónappal ezelőtt talált rá a szerelem a vidéki egyedülálló édesapa, Zoltán személyében. A férfi sikeres vállalkozó, így nemcsak lelki, hanem anyagi támaszt is tud nyújtani az elhunyt celeb özvegyének. A férfi láthatóan igyekszik megadni neki a luxust, amihez hozzászokott: a méregdrága autó és a hirtelen jött külföldi kirándulás is erre utalnak, de valószínűleg nem ez az első közös útjuk, Berki édesanyja korábban már elárulta, hogy egy férfi társaságában nyaralt a menye.

– Amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz. Ezt akkor furcsálltam is, de nem tettem szóvá neki - mondta néhány hete a Blikknek Júlia, akit már ekkor megdöbbentett, hogy fiának özvegye ilyen hamar túltette magát a gyászon, és négy hónappal később új férfi mellett megtalálta a boldogságot.