Béres Alexandra gyermekeiről mesélt
2019-07-28  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Béres Alexandra szülővé válásának nehézségeiről és gyermekei kapcsolatáról mesélt, s az is kiderült, várható-e újabb csemete a közeljövőben.

A fitneszvilágbajnok nagy utat tett meg azért, hogy anya lehessen. Mindkét lánya lombikprogram segítségével született, így a hosszú és nehéz harcok után minden percét élvezi az anyaságnak.

BERES ALEXANDRA

„Talán ez az oka annak, hogy első perctől erős ragaszkodással csüngünk egymáson, és ha egy pillanatra is fáradt lennék a velük kapcsolatos teendőktől, azonnal eszembe jut, milyen csoda, hogy ők vannak, és ez a gondolat elfújja a kimerültségemet. A belőlük áradó szeretet és gyengédség, legyen bármilyen nehéz napom, elűzi felőlem a sötét felhőket” – mesélte Alexandra.

Két kislánya, Panna (9) és Flóra (4) nagyon jó testvérek, szeretnek együtt lenni, ezért nagyon hálás. Mindig bízott benne, hogy a lányainak is olyan jó kapcsolata lesz, mint neki és testvérének volt, így igazán hálás azért, hogy ez az álma valóra vált. Mostanra a lányok elérték azt a kort is, hogy hármasban vagy akár külön-külön is igazi csajos programokat tarthatnak. Néha még munkába is elkísérik, ahol már előfordult, hogy ők is beálltak tornázni. Bár mindkét lány jár ritmikus gimnasztikára, Alexandra nem erőlteti rájuk a saját hivatását. Nem vonja meg gyermekeitől azokat a dolgokat, amelyeket gyermekként igazán imádnak.

beres-alexandra

„Nincsenek nálunk sem torna, sem – az étkezés tekintetében – kőbe vésett szabályok” – mondta.

Mindemellett persze, odafigyel az egészséges ételekre és a mozgásra is, de erőltetni nem szokta. Bízik benne, hogy ha jó példát mutat, akkor erőltetés nélkül is az egészséges életmódot választják a későbbiekben.

„Előfordul, hogy csokikrémmel eszi a sült krumplit” – mesélte Flóra lányáról Alexandra.

Két vidám és boldog testvér mellé Alexandra szeretett volna egy harmadik csemetét is, ám a demokrácia győzött. A férje és a gyerekek leszavazták, hogy ismét belevágjanak a babaprojektbe, mivel szerintük így is túl sok felé kell szakadnia a hivatása miatt Alexandrának, és nem szeretnének a mostaninál kevesebbet kapni belőle.

Forrás: Blikk