Bebét elkerülik a fiatal nők
2019-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Bebe nagyon szerette volna, ha fiatalon lehet apuka, de most az sem tudja elképzelni, hogy lesze-e egyáltalán lehetősége családot alapítani.

Bebe

Egy évvel a válása után döbbent rá Abebe Dániel, vagyis Bebe arra, hogy valójában mennyire egyedül van. Néhány hónappal ezelőtt egy nála 19 évvel fiatalabb nő, Zsuzsa mellett talált rá a boldogságra a 42 éves énekes, ám hamar kiderült, hogy nincs közös jövőjük. Bebe a létező összes társkeresőt kipróbálta, az elmúlt években pedig csak rövid kapcsolatai voltak.

Legutoljára egy korabeli anyukával randizott, de megfogadta, hogy többé nem kezd vele egykorú nővel. A fiatalabb lányok azonban távolságtartóak a nagy korkülönbség miatt, pedig ő komolyan tervezne már valakivel.

Bebe

„Imádom a lurkókat, általában ők is szeretnek engem, de a jelenlegi körülmények között esélyt sem látok arra, hogy családom legyen. Szerettem volna fiatal apuka lenni, látni felnőni a gyerekem, nem akarok húszéves korában meghalni... Próbálom elfogadni a tényt, hogy valószínűleg már nem lesz családom, és ez látszólag sikerül is, de karácsonykor nem jó magányosan ülni otthon. Zokoghatnék, de azzal meg mire megyek? Halad az idő, és eljön az a pont, amikor az élet már nem ad új lehetőségeket. Aztán persze, ki tudja...” – mondta a Best magazinnak Bebe.

Forrás: Blikk