Jordán Tamás összeköltözött 30 évvel fiatalabb párjával
2019-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Negyedik kapcsolatába vág bele Jordán Tamás (76) színművész, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója.

Jordan Tamas

A romantikus alkatú művész tavaly februárban, 22 év után szakított legkisebb gyermeke, Benedek (22) édesanyjával, Krisztával, ám már egy éve kiegyensúlyozott kapcsolatban él 30 évvel fiatalabb párjával.

– Jól megvagyunk, egy ideje már együtt is élünk – nyilatkozta a Lokálnak. – A munkám során ismerkedtünk meg, de ő nem szakmabeli. Eleinte barátok voltunk, idővel pedig egymásra találtunk. (...) Az egészségemre is nagyon figyel, ugyanis hosszú évek óta cukorbeteg vagyok, amivel voltak gondjaim. Ő viszont csak olyan ételeket vesz otthonra, amelyeket büntetlenül ehetek, és a gyógyszereimre is nagy gondot fordít. A családom is nagyon megszerette a párom, és ha minden jól megy, június végén mindnyájan együtt nyaralunk. A sok munka miatt nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy a négy gyermekem és az összes unokám együtt legyen, ezért is örülünk annyira, hogy idén ez sikerül – mesélte boldogan a színész, aki hivatalosan nem vált el soha.

Forrás: Blikk