Bárdosi Sanyiék elárulták a boldog párkapcsolat titkát
2021-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bárdosi Sándor és felesége Ildi tizenegy éve alkotnak egy párt és kilenc éve élnek házasságban. Szerelmük azóta is töretlen, pedig voltak benne hullámvölgyek bőven.

 
Ahogyan Bárdosi Sándor fogalmazott ez még gombócból is sok, de hogy mi valójában a házasságuk titka, azt most megtudhatjuk.

„9 éve házasságban. 11 éve kapcsolatban. Őszintén szólva fogalmam sincs mikor illant el ez a több, mint egy évtized. Tartalmas volt az biztos. Sőt, akik Sanyit ismerik, mindig mondják, hogy ti biztos nem unatkoztok otthon. Valóban nem. Máig sokat nevetünk együtt. Mindig mindent megbeszélünk. Nem hagyjuk a problémákat eluralkodni. Tökéletesen összecsiszolódtunk ennyi idő alatt, és olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja. Ez a házasság tényleg olyan. Nem mindig egy rózsaszín buborék, mert köztünk is vannak konfliktusok, de mi így, boldogok vagyunk.” – írta Bárdosi Ildi az Instagram oldalán.

Ildi szerint a boldog párkapcsolat és házasság titka az, hogy képesek legyünk átlendülni a mélypontokon, amik mindenki életében jelen vannak.

„Nálunk mindig sokat számított az, hogy Sanyi erősebb volt abban, hogy meg kell beszélni a dolgokat. Egy nő olyan, hogy könnyen megsértődik és utána nem szívesen adja magát. Volt olyan, hogy egy-egy ilyen megsértődés után én két napig inkább nem szóltam hozzá. Na ezt Sanyi nem hagyta és erősködött, hogy akkor is meg kell beszélni a problémákat, mindegy ki hibázott.” – magyarázta Ildi a Blikknek, majd hozzátette, hogy ez számukra egy idő után természetessé vált.

"Nálunk nincs néma terror, vagy sértődés, hanem mindig mindenki azonnal elmondja a problémáját, ami így hamar megoldásra is kerül. Alapvetően mindig minden körülmények között a kommunikáció a lényeg. Amíg ez két ember között nem működik, addig meg ette a fene." - osztotta meg a Blikkel boldogságuk titkát Bárdosi Sándor felesége, majd hozzátette idén is meghitten ünnepelték az elmúlt kilenc évet.

„Nem szoktuk megünnepelni a házassági évfordulóinkat látványosan. Ilyenkor inkább kettesben vagyunk. Így volt ez most is. Ettünk egy nagy tál sushit, csak Sanyi meg én. A gyerekek nem voltak otthon, kettesben, egymásra figyelve ünnepeltünk” – mesélte mosolyogva Ildi.

Forrás: Blikk