Kerényi Miklós Máté eljegyezte szerelmét
2021-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Három együtt töltött év után nemrég megkérte szerelme kezét Kerényi Miklós Máté. A színész a hagyományoknak megfelelően először kedvese, Kardffy Aisha szüleitől kérdezte meg, hogy áldásukat adják-e a nászra, majd négyéves kisfia, Ádám engedélyét is kérte, hogy feltegye a nagy kérdést. Kerényi a Blikknek mesélt a részletekről.

– Abszolút hagyományos volt, először a párom szüleihez mentem el, mert fontos volt a támogatásuk – kezdte a Blikknek a színész, aki nem aggódott a dolog miatt.

– Nem féltem, hogy nemet mondanak, hiszen tudták, hogy együtt képzeljük el az életünket, de nagyon jólesett, hogy mekkora örömmel fogadták a kérdésemet. Természetesen a kisfiam, Ádám véleménye is fontos volt, aki annyit mondott, mikor felhoztam a témát, hogy nagyon jó ötlet, örülne neki. Tudtam, hogy boldog lesz, hiszen hatalmas szeretetben van a fiam és a párom – mondta a színész, aki mindent eltervezett a nagy napra, ám arra nem számított, hogy Aishának a romantikus randiestre beiktatnak egy próbát.

– Először is vettem egy nagyon szép gyűrűt, tudtam, hogy milyet szeretne, ráadásul annyira hasonló az ízlésünk, hogy biztos voltam benne, jól választottam. Azt gondolom, hogy ez az ékszer pontosan visszaadja, hogy mennyire szerelmesek vagyunk egymásba – mesélte Kerényi nevetve.

– Minden a terv szerint haladt, ám akkor kiderült, hogy este próbálnia kell a színházban. Mondta, hogy tegyük át máskorra a vacsorát, de én nem akartam elnapolni, utólag visszagondolva majdnem lebuktatott a ragaszkodásom. Amikor már ott ültünk az asztalnál, ötpercenként kaptam oda a zsebemhez, hogy biztos nálam van-e a gyűrű, ugye nem hagytam el? Szerintem Aisha akkor már rájött, hogy mire készülök.

A színésznő természetesen igent mondott, amikor térdre ereszkedve Máté feltette neki a nagy kérdést, s végül minden úgy sikerült, ahogyan a vőlegény eltervezte. A pár szerette volna titokban tartani az eljegyzést, ezért Aisha egy ideig nem is viselte a csodás ékszert, ha a színházba ment, ám úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy megosszák a rajongókkal is a jó hírt.

– Esküvőt csak jövőre tervezünk, mert idén már lehetetlen lenne összehozni. Az biztos, hogy nagy bulit szeretnénk sok vendéggel, de majd csak most kezdjük el szervezni. Arról még nem beszéltünk, hogy templomban esküszünk-e, jövőre majd kiderül – árulta el a színész.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerényi Miklós Máté ? (@kiskeroka) által megosztott bejegyzés


Kerényinek előző házasságából született egy kisfia, Ádám, de nem titkolja, Aishával is szeretne hamarosan családot alapítani.

– Ha minden jól megy, Ádámnak lesz testvére. Két gyermeket szeretnénk, egy kisfiút és egy kislányt, de hogy ők mikor érkeznek meg hozzánk, azt még mi sem tudjuk – mondta Máté.

Forrás: Blikk