Azahriah európai turnéjának első koncertje már teltházas
2023-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Úgy tűnik, nemcsak az országhatáron belül örvend óriási népszerűségnek a 21 éves magyar előadó, Azahriah. Még csak egy hete jelentette be, hogy a hazai színpadok meghódítása után nemzetközi turnéra indul, máris elkapkodták a jegyeket a bécsi koncertre.

A tehetséges fiatal előadó pontosan egy héttel ezelőtt jelentette be első európai turnéjának állomásait. Az kétségtelen, hogy Magyarországon rengetegen rajonganak érte, hiszen a slágerlisták élén járnak legújabb számai, illetve azonnal elfogynak a jegyek a hazai koncertjeire. Ám mégis merész lépés külföldi vizekre evezni, tekintve, hogy számai többsége magyar nyelvű.

„Nagyon vicces volt, amikor először beszéltünk az angolokkal. Úgy hívtak fel minket, hogy bár a felét se értik jó pár dalszövegnek, három hete Azahriah-t hallgatnak az irodában, és imádják” – nyilatkozta korábban az énekes menedzsere.

Ám úgy tűnik – a nyelvi akadályok ellenére – nemcsak az angolok, de a bécsi lakosok is odáig vannak érte, hiszen egy hét alatt elfogyott az összes jegy az európai turné első koncertjére.

Minden jegy elkelt!

– osztották meg szerda este az esemény Facebook-oldalán.