Azahriah a magánéletéről vallott
2023-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Azahriah minden eddiginél nagyobb nyitottsággal beszélt a magánéletéről, elmondva, milyen a kapcsolata a családjával, amióta befutott. A népszerű énekes a ToiToi WC-s botrányáról is újra megszólalt, valamint elárulta, mi nem szimpatikus neki G.w.M-ben.

Azahriah nevét még inkább megismerték, amikor kikerült egy videó róla, ahogy a Szolnoki Palacsintafesztiválon éppen közösül egy rajongóval. A tehetsége és a zenéi miatt amúgy is sokan felfigyeltek rá, így nem csoda, hogy a mindössze 21 éves előadó a Papp László Budapest Sportarénában 14 ezer ember előtt lépett fel.

Most Osváth Zsoltnak adott interjút, részletesen beszélve a magánéletéről, illetve a karrierjéről. Baukó Attila, aki tinédzserként már videókat töltött fel a YouTube-ra, elárulta, hogy sokszor suli helyett a Starbucksba ment, hogy felvegyen valami egy újat, mert úgy gondolta, az jobban kifizetődik. A családját a kirepülése óta próbálja nem elhanyagolni, és hálás azét, amiért támogatják őt mindenben.

Nagyon szeretnék családot, gyereket, ez nagy álmom. A legnagyobb célom az lenne, ha lenne egy kis lurkóm, már ha én is készen érzem magam erre. Ha lenne gyerekem, már nem olyan formában zenélnék, mint most. Akkorra már ülős koncerteket csinálok majd

– mondta Azahriah, hozzátéve: nem érzi szükségét az érettségi letételének a sikerei miatt, de ha nem szeretnék ennyien, biztosan kétségbe lenne esve.

Az előadó úgy gondolja, még sokat tudna nyújtani az embereknek, így öt évig még biztosan a pályán marad. Világsikerre törekszik, de jól tudja, nem egyik pillanatról a másikra ismerik meg a nevét külföldön is. Számára az a fontos, hogy elnyerje a közönsége szeretetét, s például Fonogram-díjra sem vágyik. A lelkiállapotával kapcsolatban így fogalmazott:

 Pszichológushoz jártam még tavaly nyáron, de nem sokat voltam, sajnos. Tudom, hogy kell... Nekem a drogozás sohasem imponált, piálni koncert előtt azért jellemzően szoktam, de nem süllyedek le olyan szintre. Olyan nincs, hogy otthon fetrengek, meg elküldöm az asszonyt

– tette hozzá az előadó, aki már nem tud úgy kijárni az utcára, mint régen, mert egyből odamennek hozzá fotózkodni. Azahriah nem titkolja, szeret ruhákra költeni:

„Nagyon sok pénzt elb*sztam designer ruhákra. Van sok fasza, drága cipőm, drága pulcsim, kabátom. Ez valamilyen szinten szenvedélyem, gyűjtöm őket” – árulta el, majd a ToiToi-os botrányra is kitért: mint mondta, sok mindent másképp csinálna már.

„Ez annyira trash sztori volt, féltem attól, hogy most már nem leszek komolyan vehető. Ez bántott picit, reménykedtem abban, hogy tovább lehet lendülni ezen. Ennek a levét megittam, de ez a hírnév miatt van. A WC-t azért raktam fel a színpadra, hogy hátha hamarabb elcsendesül ez a történet. Nagyobb volt a negatív hozadéka, mint a pozitív. Ha visszatekerném, nem csinálnám...” – mondta, majd kiemelte: ez is hozzájárult ahhoz, hogy az Aréna-koncertje összejöjjön. A G.w.M-mel való nézeteltéréséről az alábbiakat mondta...

„Én azt érzem, hogy G.w.M inkább az anyagiakra helyezi a hangsúlyt. Jó, hogy van pénze, de nekem a tömeg meg a nézőkkel való kapcsolat az elsődleges. Ha nekem ez nem szimpi, nem fogok tudni vele jófejkedni... Nem találkoztunk élőben még, de ez nem is fog megtörténni. Csak balhé lenne belőle, belém állna. Nem küldtem el őt, nem mondtam, milyen ember, kicsit a zenéjére utaltam, hogy nem kellemes” – véleményezte a kapcsolatukat, hangsúlyozva: az nem tetszik neki, ahogy G.w.M a médiában megnyilvánul, például, hogy mutogatja a gyerekeit.