Az ifjabb Schobert Norbinak nehezen megy a csajozás
2023-01-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Schobert Norbi és Rubint Réka 17 éves fia őszintén beszélt arról, hogy szülei ismertsége megnehezíti számára a lányokkal való randizgatást. Bár női rajongókból nincs híján, mégis kevés, aki valóban őt szeretné megismerni.

Ifj. Schobert Norbi nemrég arról nyilatkozott, hogy valójában nincs sok igaz barátja. Most pedig arról beszélt, hogy a családjuk ismertsége megnehezíti számára a lányokkal való ismerkedést. A Farm VIP legújabb szériájának győztese őszintén vallott arról, milyen érzés ismert szülők gyermeként 17 évesnek lenni:

– Már eleve tudják, ki vagyok. Nem úgy ismernek meg, hogy semmit nem tudnak rólam. Ilyen szempontból nehezebb, hogy nem tudok tiszta lappal indítani, hogy akkor tényleg magamért szeressen az az adott személy – árulta el a Mokka adásában Norbi, majd hozzátette:

Nehéz kiszűrni azt az embert, aki nem azért ismerkedik velem, hogy ki vagyok, hanem azért, amilyen vagyok.

Norbi, aki – a szülei nyomdokaiba lépve – sok időt tölt sportolással, és akinek kiemelten fontos az egészséges életmód, elárulta, lényeges-e számára, hogy jövendőbelije is hasonlóan életmódot éljen:

– Ha megismernék egy lányt, ülnék vele az asztalnál, majd megkérdezném tőle, mit sportol, s ő azt mondaná, hogy semmit, nyilván nem állnák fel az asztaltól, nem hagynám faképnél – felelte, majd hozzátette: nála inkább az számít, hogy az adott illető mennyire igényes a megjelenésére.

Az interjú során azt is megosztotta, hogy bár az ismertségét arra fordíthatná, hogy ösztönözze a sportos és egészséges életet, mégsem erre tenné fel az életét. Közgazdászként szeretne továbbtanulni.