Árpa Attila volt párkapcsolatáról mesélt
2020-10-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Árpa Attila (48) őszintén mesél az elmúlt évek időszakáról, magánéletéről az ATV-n futó, Mondd el Tatár Csillának című műsorában. A színész az őt ért vádakról is szót ejtett és persze a színészet sem maradhatott ki a beszédtémák közül. 

Nemrégiben nyilatkozott arról Árpa Attila, hogy volt kedvesével egy mérgező kapcsolatban élt, amit túl későn vett észre. Tatár Csilla (37) szerint azonban nagy szó az, hogy a sármos színész bevallotta azt, hogy bizony vannak olyan kapcsolatok, ahol a női fél az, aki bántja a másikat.

 

Amikor a közös jövőjükről beszéltek, egyszerűen nem öntötte el az a fajta boldogság, aminek ilyenkor jönnie kellene. Eleinte csak időt szeretett volna kérni volt párjától, ám ő ezt nem fogadta el. ,,A legmérgezőbb az volt, hogy sokáig nem vettem észre, hogy valami gond van. Amikor megismertem ezt a hölgyet, akkor papíron minden stimmelt: a kora, a külseje, az, hogy van saját egzisztenciája, karrierje, nem volt férje, nincs gyereke, és én vagyok az első, igazán nagy szerelem. (…) Magam sem értettem, hogy mi az, ami hiányzik. Amikor elkezdett a közös jövőnkről beszélni, miért nem érzem azt a boldogságot, amit kéne…” - vallotta be Árpa Attila.

Egy idő után pedig már egyáltalán nem szerette volna folytatni kapcsolatát a párjával, és a dolgok akkor kezdtek csak elfajulni igazán. Mikor közölte a nővel, hogy ideje befejezni, akkor komoly problémák jelentkeztek nála. Fenyegetőzni kezdett és több drága holmiját is ellopta a színésznek, sőt, még késsel is megkergette őt. 

„A szakítás után mindent megpróbált, hogy pokollá tegye az életem. Azért nem reagáltam, mert akkor figyelmet adtam volna neki, további kontaktust… (…) Megpróbálom lezárni. Ellopta a legdrágább napszemüvegeimet és óráimat? Igen. Próbált újra még betörni a lakásomba, letépte az autó-visszapillantómat? Igen. Nem szabad rá reagálni, meg kell próbálni teljes mértékben lezárni, más megoldás nincs.”

Egy megdöbbentő vallomással is szembesíti a nézőket: arról vallott, hogy hogyan ismerte fel magában a nárcisztikus szociopatát.

"Más nárcisztikus szociopatákkal találkoztam és megismertem magam bennük, a viselkedésükben, a viselkedési sablonukban, a gondolkodásukban és a nemlétező érzelmevilágukban" - mondta.

Az adás során még azt sem titkolta el, hogy bizony volt olyan, hogy otthonában egy-egy összejövetelen előkerültek tudatmódosító szerek is. Ebbe próbált belekapaszkodni a kétségbeesett párja is, aki feljelentette a rendőrségen a színészt. Feljelentését azzal indokolta, hogy számos sztárnak ő adta a különböző szereket.

„Az egyetlen olyan dologba próbált belenyúlni, ahol találhattak is volna valamit, ha előbb jönnek, de nem így történt. Voltak nálam olyan összejövetelek, amikor zenéltünk, filmeket találtunk ki, pókereztünk, és nem tagadom, vannak olyanok, akik néha beleszívnak egy spangliba, vagy másba. Ez volt az egyetlen és utolsó olyan dolog, amivel tudott nekem ártani. Feljelentett, kicsit ki is színezte az egészet, hogy én vagyok a nagy drogdíler, ami persze egy hatalmas nagy marhaság” - tette hozzá.

Forrás: Blikk