Angelina Jolie szíve újra foglalt
2023-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Repül az idő, ha jól érzi magát az ember... Angeline Jolie három teljes órát töltött csütörtökön a kaliforniai Malibuban egy ebéd-randi során a dögös milliárdos örökössel, David Mayer de Rothschilddal csevegve.

A  47 éves színésznő mosolyogva lépett ki a Nobu nevű szórakozóhelyről a 44 éves brit környezetvédővel az oldalán. A kiruccanáshoz Jolie egy elegáns fekete ruhát viselt, ami kiemelte csinos alakját. Az outfitet a hozzá illő fekete magassarkúval és napszemüveggel dobta fel.

Mayer de Rothschild, aki a világ leggazdagabb családjához tartozik, szintén jó hangulatban volt, hiszen együtt nevetett Jolie-val.

Mayer de Rothschild, aki a környezetvédelem szószólója, a Hyundai IONIQ nagyköveteként dolgozott, amely az első olyan autó, amit teljes mértékben úgy építettek, hogy kifejezetten hibrid vagy elektromos meghajtású legyen. Instagram-bemutatkozója szerint emellett figyelmeztetni és tájékoztatni akarja az embereket a globális felmelegedésről.

Angelina Jolie 20 évig dolgozott menekültekkel az ENSZ különleges megbízottjaként.

A színésznő 2022 decemberében távozott a posztjáról, amikor is azt mondta: „Az elkövetkező években is mindent megteszek, ami tőlem telik, hogy támogassam a menekülteket és más, a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket”.

Jolie-nak nem volt komoly kapcsolata nyilvánosan, amióta 2016-ban szakított volt férjével, Brad Pitt-tel. Őket kettejüket 2019-ben nyilvánították elváltnak, de a függőben lévő felügyeleti és vagyonjogi kérdések miatt nem tudták véglegesíteni a válásuk minden részletét.

Jolie-nak és az 59 éves Pittnek hat közös gyermeke van.