Álomnyaralásukról mesélt Stohl András és felesége
2021-04-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stohl András és felesége, Vica meseszerű nyaraláson vannak túl. A pár egy éve tervezte a nászutat, ám most döntöttek úgy, nem várnak, elutaznak a Maldív-szigetekre.

Stohlék most a TV2 Mokkájában meséltek az utazásról, amelyből kiderült, hogy pár napos horvát útjuk után ez volt az első közös nyaralásuk."Családdal persze, szoktunk nyaralni, hosszú hétvégékre utazunk el a gyerekekkel, a kicsikkel és a nagyokkal, akik már párral jönnek. Mint egy nagy olasz család"– mesélte Vica a műsorban, ám pár nap múlva hiányolni kezdték András gyerekeit.

"Figyelj! Ha valamikor el tudunk menni, akkor az most van. Április 22-én indul a Mintaapák című sorozat forgatása, megkezdődik az őrület, a mókuskerék és nem lesz megállás. Nemhogy egy hetet, de négy napot sem fogsz tudni kiszakítani az életedből. És ebben nagyon igaza volt. Vica ezek után leült a számítógéphez, majd pillanatok alatt megszervezte az utat"– mesélte a színész, ám most megfogadták azt is, hogy évente legalább egyszer nyaralni mennek.

A házaspárt minden reptéren tesztelték koronavírusra, a szigeten azonban – mivel csak negatív teszttel lehet belépni – már nem volt kötelező a maszk a vendégek számára.

A műsorban a nyaralás után szóba jött a gyermekvállalás is, amelynek kapcsán azt mondták, a jövőben tervben van a családalapítás.

"Tervben van a babakérdés, de még nem. A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel"– fogalmazta meg Vica.

"Én úgy érzem, öt és fél éve vagyok nászúton. Mindenkinek azt kívánom, olyan boldogságban éljen, amilyenben én élek. Most elég jó helyzetben vagyok" – vallotta be András.Forrás: Blikk