Agárdi Szilvit ostromolják az udvarlók
2021-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem áll még készen egy új kapcsolatra Agárdi Szilvi, aki két hónapja szakított focista kedvesével. Az énekesnőnek ennek ellenére sok hódolója van, s némelyikük attól sem riad vissza, hogy az aliglátó énekesnő édesanyját keresse meg, vele tudatva a szándékait.

 

– Gyakran írnak nekem férfiak, hogy ismerkednének, de anyu is sok üzenetet kap. Előfordul az is, hogy valahonnan megtudják a telefonszámát, majd felhívják – mesélte a Blikknek Szilvi.– Anyu csalhatatlan érzékkel kiszűri, ki az, aki valóban engem szeretne megismerni, és ki akar csak az ismertségem miatt közel kerülni hozzám. Persze, az is előfordul, hogy valaki kerek-perec leírja, hogy zenész akar lenni, ezért szeretne találkozni velem. Nemrég egy férfi odáig merészkedett, hogy már zaklatta anyut. Állandóan hívogatta, kénytelenek voltunk letiltani a számát.

Szilvia kedves, érzelmes üzeneteket is kap, ám állítja, most nem a szerelmi élete a legfontosabb.

– Vágyom a szerelemre, ahogy mindenki, de nemrég ért véget az előző kapcsolatom, és nem akarok egyikből a másikba rohanni. Ráadásul nekem, mivel nem látok, sokkal nehezebb az ismerkedési folyamat. Nehezebben kezdeményezek, és sokszor vagyok bizonytalan. Mindig kell valaki, aki elkísér a randikra, segít, hiszen egyedül nem tudok sehová menni. Most a karrieremre koncentrálok és persze arra, hogy lelkileg feldolgozzam: teljesen elveszítettem a látásomat. Nem könnyű azzal a tudattal élni, hogy reggel, amikor kinyitom a szemem, sötétséget látok, és ez az utolsó kép is elalvás előtt. Nehéz küzdelem ez, de bele kell törődni.

Szilvit nem törték meg a nehézségek, folyamatosan dolgozik.

– Tavasz óta készül az új albumom, amely jövőre jön ki. Lesznek rajta szép, érzelmes dalok, de popslágerek is. Készül rá egy szerelmes duett, de még keresem hozzá a partneremet – újságolta Szilvi.

Forrás: Blikk