Adél és Bence elárulták, hogy szeretnének-e még gyereket
2019-10-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Csobot Adél és Istenes Bence kendőzetlenül meséltek a kapcsolatukról.

Csobot Adel

Az énekes és műsorvezető még az X-Faktor harmadik szériájában ismerkedtek meg egymással, ám nem lett szerelem első látásra, sőt, Adél kimondottan nem kedvelte Bencét.

„Adél nem annyira kedvelt az elején. Az X-Faktor háttérműsorát vezettem, ő pedig versenyzett, és megtetszett. De azt nem nagyon bírta, hogy beszólogatok neki és csipkelődök” – árulta el Istenes Bence megismerkedésük történetét a Hot! Magazinnak.

Mindez olyannyira igaz volt, hogy Adél még azt is hozzátette, Bencét a folyamatos provokálásai miatt nagyon nem bírta, sőt, egyenesen gyűlölt hozzá elmenni az After X-be.

Csobot Adel

A szerelmesek azonban végül mégis egymásra találtak, azóta pedig elválaszthatatlanok. A családalapítás mellett a két híresség azt is elárulta, nincsenek közös kasszán, hanem mind a mai napig külön kezelik a pénzügyeiket.

„Nem vagyunk közös kasszán, így mindenki a sajátját kezeli. Bence talán jobban szereti összefogva látni az anyagi dolgokat, ő reálisabb tud lenni az üzleti ügyekben – van hét év előnye!” – árulta el Csobot Adél.

A szerelmesek azt is elárulták, hogy a kis Natán és Ádin mellé szeretnének-e még egy gyereket, illetve mekkora családra vágynak.

„Nagyra. A mostani sem számít kicsinek, de még nagyobbra vágyom. Látom magam előtt a körbeült asztalt a vasárnapi ebédnél…” – szögezte le Csobot Adél, de hasonló véleményen van erről Istenes Bence is, ám azt, hogy hány kicsit szeretnének még, nem árulták el.

Csobot Adel

Forrás: Blikk