Ábrahám Edit férje fiatalabb nőért hagyta el
2017-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Ábrahám Edit végre maga mögött tudhatja élete egyik legnehezebb korszakát. A Story-nak adott interjújában elmondta, hogy nehéz időszakot zárt le életében. Megtörtént vele az, amitől a legtöbb nő retteg: tavaly májusban férje elhagyta egy fiatalabb nőért. 23 évig ismerték egymást, abból 17-et házasságban éltek. A lelkileg összetört Edit mára elmondhatja, hogy újra talpra állt.A Barátok közt volt sztárja őszintén beszélt érzéseiről. Elmondta, hogy sokáig nem tudott hazamenni, nem tudott egyedül maradni. Még szakember segítségét is kérte. Egy pozitívumot kiemelt: a stressz miatt tavaly hét kilót fogyott.

„Megtanultam, hogy a gyászfolyamatot nem lehet megúszni” – mondja a színésznő. Sokat segítettek neki a barátai, az hogy kibeszélhette fájdalmát. Igaz a mondás, hogy az idő mindent begyógyít. „Napról napra csak a túlélés volt a cél, szisztematikusan készültem a holnapokra”.  Mára kijelentheti, hogy megtalálta nyugalmát.„Mindkettőnknek része volt abban, hogy idáig jutottunk. Ma már azonban egyikünket se hibáztatom” - meséli Ábrahám Edit. Talán sokak hitetlenkedésére azt is elmondta, hogy most már dühöt sem érez. Úgy gondolja, hogy mostanra nőtt fel. „Meg kellett tanulnom önmagamért felelősséget vállalni.”

A színésznő házassága 18 éve már egyszer válságba jutott. Akkor egy év szétköltözés után meg tudták oldani problémáikat.

Forrás: Blikk