A vonzás törvénye – így működtesd a szerelemben!
2022-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Már túl vagy számtalan ígéretesnek tűnő randevún, minden lehetőséget kipróbáltál, az összes ismerősöd Neked keres partnert, de Te még mindig egyedül vagy. Ismerős?

Vajon hol a probléma?

Talán a vonzás törvénye Neked is választ adhat.

Mi a vonzás törvénye a szerelemben?

A Titok c. könyvben már megfogalmazták, hogy az a dolog, amire elég erősen koncentrálsz, az egyszer csak megjelenik majd az életedben. Nem is kell mást tenned, csak sokszor rágondolnod. Nos, ez elég hihetetlenül hangzik, ugye? Túl szép, hogy igaz legyen. De lehet, hogy mégis az, legalább részben.

Természetesen egyelőre nincs semmilyen tudományos alapja a vonzás törvényének a működésére, de ugyanakkor számtalan más tanítás is arról beszél, hogy a vizualizáció segít elérni a céljainkat.

De hogyan valósíthatod meg mindezt a gyakorlatban? Hogyan vonzhatod be a következő párkapcsolatodat?

Azt tudjuk jól, hogy nincs ellenőrzésünk egy másik ember érzései és tettei felett. Még sok esetben a saját érzelmeinket sem vagyunk képesek kordában tartani. Ettől függetlenül bevethetsz néhány olyan alapvető tanítást, amelyet a vonzás törvénye ajánl.

1. Legyél olyan partner, akire Te is vágysz!

Te döntesz: siratod magad, és az egész világot hibáztatod a magányodért, vagy belefogsz némi önfejlesztésbe, és megpróbálod kihozni magadból a legjobbat. Nem kell azonnal a plasztikai sebészhez rohannod, sokkal inkább a benne rejlő jó tulajdonságaidra kell figyelned, és erősítened.

2. Figyelj oda magadra!

Hányszor hallottad már, hogy senkit nem fogsz tudni igazán szeretni, amíg önmagadat el nem fogadod úgy, ahogy van? Biztosan sokszor. És megfogadtad ezt a tanácsot? Valószínűleg nem. Ha magadat nem tartod elég értékesnek, akkor hogyan várod el, hogy egy másik ember meglássa az értékeidet? Ha kell fordulj szakemberhez, és rázd le magadról a múlt terheit.

Ez is érdekelhet! - 10 tipp, hogy pozitív párkapcsolatokat vonzz be az életedbe

3. Éld meg az életet!

Írd le, hogy mit akarsz. Milyen célok vezérelnek, mit szeretnél elérni. Mondogasd magadnak ezeket, főleg, amikor elbizonytalanodsz egy-egy nehézségnél. Ez segít majd folytatni a munkát, és kitartani az elhatározásaid mellett.

4. Beszélj pozitívan!

Biztosan Neked is vannak olyan ismerőseid, akik alig várják, hogy beleszólhassanak az életedbe, akik mindig a legrosszabbra készülnek, és akik mindig mindent kritizálnak. Ne engedd, hogy ezek a negatív energiák befolyásoljanak. Persze nem fog mindig sütni a nap, de ettől még állhatsz az élethez sokkal pozitívabban. Nálad legyen mindig félig tele az a pohár.

5. Legyél jó!

Önkénteskedj, segíts másoknak. Ha Te szeretettel fordulsz a világ felé, akkor azt hamarosan vissza is fogod kapni. Gondolj egyszerű dolgokra, a közvetlen környezetedben. Elég, ha szétnézel, számtalan olyan helyzetet fogsz találni, amelyben kimutathatod a figyelmed és szeretetedet.

6. Engedd el azt a gondolatot, hogy mindenképpen párkapcsolatra van szükséged!

Nem a világvége, ha most épp nincs párod. Ettől még élhetsz kiegyensúlyozott és boldog életet. Hidd el, hogy amikor készen állsz rá, akkor egyszer csak az utadba kerül majd valaki, akiben végre felfedezed a vágyott társat. Ne a szingliségre koncentrálj, hanem önmagadra, és a saját fejlődésedre. Ha így teszel, akkor mindjárt könnyebben átvészeled majd a hétköznapi problémákat, és ettől Te is vonzóbb leszel.