A TV2 sztárja kalandozni szeretett volna, de egy fiatal lány azonnal elrabolta a szívét
2024-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Házasság első látásra után a 38 éves üzletember csajozni, flörtölni, ismerkedni szeretett volna, hogy kihasználja az ismertséggel járó lehetőségeket. A sors fintora, hogy végül másképpen alakultak a dolgok, hiszen egy 21 éves lány teljesen elvette az eszét.

Hegedűs Csabának a TV2 népszerű tudományos párkereső realityjében kötött házassága Boda Gyöngyivel zátonyra futott, ám a 38 éves üzletember a műsor után nem szomorkodott. Bár szerette volna kiélvezni a kalandokat és a népszerűséggel járó lehetőségeket, a sors más utat szánt neki, és egyik pillanatról a másikra eltalálta a szívét Ámor nyila. A Házasság első látásra szereplője és 21 éves kedvese, Fanni csak úgy úsznak a boldogságban, hiszen hónapok óta tartó titkolózás után végre felvállalhatták a szerelmüket.

„A barátnőm Csabi szoláriumában dolgozik, és egy alkalommal beszaladtam hozzá köszönni. Kint beszélgettünk az épület előtt, de már az ablakból kiszúrtam a ’főnököt’" – emlékezett vissza a megismerkedésük kezdetére Fanni, aki elmondta, csak ezután jött rá, hogy a kiszemeltje valójában a barátnőjének felettese.

Mint mondja, akkor szembesült ezzel, amikor Csabi kiment hozzájuk beszélgetni, aki azonnal szimpatikus volt számára, az érzéseit pedig nem is próbálta meg rejtegetni, így ő volt, aki kezdeményezett.

Nagyon imponál, amikor egy nő vadászik le engem. Abból ugyanis ­rossz nem sülhet ki. Fanni pedig nem tétlenkedett. Miután megismerkedtünk, minden adandó alkalommal ott volt a szoláriumban, kereste a társaságomat. Úgyhogy tudtam, nyert ügyem van

– fogalmazott a Házasság első látásra sztárja, aki hozzátette: az első lépés után Fanni nem könnyítette meg teljesen a dolgát.

„Be akart jelölni Facebookon, de nem mondtam meg neki a teljes nevem. Úgy voltam vele, kicsit tesztelem, mennyire érdeklem őt. Szerettem volna, ha Csabi is némi energiát tesz az ismerkedésünkbe, és szerencsére nem kellett csalódnom" – folytatta a 21 éves lány a story.hu-nak.

A fiatalok ezután felgyorsították a dolgokat, hiszen azóta már össze is költöztek, közös vállalkozásba kezdtek, s a szerelmi fészküket is közösen építgetik. Csabi úgy fogalmazott a lapnak, Fanninak már az első pillanattól kezdve komolyak voltak a szándékai, ez pedig legyezte a hiúságát, de a 38 éves vállalkozó ettől függetlenül nem volt biztos a dolgában. Ő csajozgatni, flörtölgetni szeretett volna, kicsit kiélvezni az ismertséggel járó lehetőségeket, de – mint mondja – ez a hajó elúszott, miután megismerte a kedvesét.

Persze, ez nem panasz, hiszen dönthettem volna a szingliség mellett is. Így legfeljebb csak azt sajnálom, hogy nem később találkoztunk. Talán túl korán jött az életemben, nem igazán voltam felkészülve egy ilyen komoly kapcsolatra, aztán tessék, mégis elvette az eszemet

– vallotta be Csabi.

A szerelmesek igencsak hamar egymásra találtak, de a kihívások ellenére igyekeznek megbecsülni egymást, különösen azért, mert – Csabihoz hasonlóan – Fanni is megtapasztalta már, milyen egy mérgező kapcsolatban élni.

„Az exem betegesen féltékeny volt. Nem engedett sehova, miközben kihasznált és fájdalmat okozott. Csabi mellett viszont végre fellélegezhetek, és biztonságban érezhetem magam. Tudom, hogy ő soha nem tudna bántani, és megadja nekem azt a fajta szabadságot, amitől korábban megfosztottak" – mesélte Fanni.

Azt is elárulták, hogy bár eddig nem sokat teketóriáztak, amikor a kapcsolatuk magasabb szinte emeléséről volt szó, a jövőben mégis szeretnének kicsit lelassítani, legalábbis a házasságot illetően.

Őszintén szólva, a válásom után most nem vágyom egy újabb frigyre, de a jövőben természetesen semmitől sem zárkózom el. Ha minden ilyen jól alakul közöttünk Fannival, előbb-utóbb felkerül a jegygyűrű az ujjára

– árulta el Csabi.