A magyar sztárok elárulják a hosszú házasságuk titkát
2019-07-23  /  Szerző:   /   Szerelem A megkérdezett sztárpárok szerint külső segítségre nincs szükség ahhoz, hogy életben tartsák a szerelmüket, maximum apró technikákra. Van, aki a rendszeres randinapra esküszik, más pedig arra, hogy kellő szabadságot adjanak egymásnak.

Balázs Klári és Korda György (80) épp a napokban ünnepelték 40. évfordulójukat, így ha valaki, ők tudják, mi a hosszú kapcsolat titka.

Habostorta


– Ha lenne általános recept, akkor nem lennének válások, de egyet azért elmondhatok. Nálunk alapszabályt, hogy semmi nem kötelező. Persze ilyenkor felmerül sokakban, hogy a hűség sem, amire az a válaszom, hogy az sem. A hűség egyszerűen alapvető norma, egy közös érték egy komoly kapcsolatban – magyarázta Klárika, aki szerint Gyuri bácsival annyira sok a dolguk és a feladatuk a mai napig, hogy nincs idejük összeveszni.

 

A másik szabadságának megadásában hisz Deutsch Anita (44) is, aki 17 éve van együtt férjével, Kinizsi Ottóval (36). A Barátok közt című sorozatban estek szerelembe.

Habostorta

– Nemrég ünnepeltük a 15. házassági évfordulónkat, amikor próbálunk egy kicsit elutazni, de ez idén sajnos nem sikerült – nevetett Anita, aki elárulta, rendszeresen csinálnak külön pasis vagy csajos programokat, de inkább a családos utazásokat kedvelik. – Ha egy évben igazán csak egyszer tudunk elutazni, akkor azt inkább a gyerekekkel. Imádunk együtt lenni velük, kettesben sem sikerült még egy teljes hét, amióta megszülettek – vallotta be a színésznő.

 

Persze létezik olyan házaspár, akinél épp ennek az ellenkezője a megoldás arra, hogy a gyerekekkel, a munkával és az egyéb feladatokkal kapcsolatos teendők ne őröljék fel a kapcsolatukat.

Habostorta


– Mi nagyon figyelünk arra, hogy kettesben is töltsünk időt. Rendszeresen ellógunk kettesben pár napra, de hétközben is beiktatunk egy-két randit, meglepetésebédet vagy romantikus vacsorát. Ez szerintem fontos egy pár életében – árulta el Schobert Norbert (48), aki rendszeresen vesz virágot vagy kisebb ajándékot feleségének, Rubint Rékának (41), akivel 2002-ben házasodtak össze.

 

Habostorta

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci (40) hét esztendeje minden egyes szerdán a gyönyörű feleségével, Nikivel randizik, amely nap egyes-egyedül csak a szerelmükről szól. – A kapcsolatunk elején valahogy mindig úgy alakult, hogy szerdánként értem rá, akkor tudtunk találkozni. Ez hét évvel ezelőtt volt, és megtartottuk ezt a szokásunkat, a szerda csak a miénk, az a mi randinapunk – mesélte korábban az X-Faktor mentora, aki úgy is tartja a szerelemszerdát, hogy azóta már közös gyermekük is született.

Forrás: Blikk