A legfontosabb 10 párkapcsolati tanács, amit minden nőnek meg kellene fogadnia
2019-07-03  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Minden ember más, ezért minden párkapcsolat is különbözik a többitől. Mégis vannak olyan alapvető igazságok, amelyek valahol mindenkire jellemzőek.

Akkor is, ha a társat keresel, és akkor is, ha már kapcsolatban élsz, fontos, hogy az alábbi 10 szabályt betartsd ahhoz, hogy mindkettőtök boldogsága kiteljesedhessen.

1. Vigyázz magadra

Csak akkor lesz boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolatod, ha Te is rendben vagy kívül és belül. Szánj időt magadra, a pihenésre, sportra, és az egészséges életmódra.

Olvasd el ezt is! Top 15 nő, akiknek egy férfi sem tud ellenállni

2. Te vagy az első

A nőkre az is általában jellemző, hogy a saját igényeiket, és érzéseiket háttérbe szorítják, mert fontosabb számukra a párjuk, a családjuk, és mindenki más. De ha valakivel kapcsolatban ellenérzéseid vannak, akkor nem szabad a szőnyeg alá söpörnöd, igenis foglalkoznod kell a problémával, és ne azon aggódj, hogy esetleg megbántod a másikat.

3. Ne félj mindent beleadni

Egy nő nagyon sokat nyújthat egy férfi számára, egy személyben társ, szerető, barát, a család összetartója, aki teljes mellszélességgel támogatja a párja céljait.

4. Felejtsd el, hogy megváltoztathatsz valakit

A nők hajlamosak arra, hogy ha egy férfi nem felel meg mindenben az elvárásaiknak, akkor megpróbálnak „javítani” rajta. De ez egy hibás megközelítés, hiszen mindenki csak a saját tettein, és hozzáállásán tud változtatni, egy másik emberén nem. A képlet egyszerű, ha valaki nem elég jó, akkor tovább kell keresned.

5. Mondd ki azonnal

A nőkre jellemző, hogy ha párjukkal kapcsolatban zavarja őket valami, akkor ahelyett, hogy nyíltan beszélnének róla, hezitálnak, és magukban tartják. Majd mikor már sok apróság összegyűlik, egy vita hevében az összes korábbi sérelmüket a társukra zúdítják. Próbálj meg a csata helyett a megoldásra koncentrálni, és azonnal megbeszélni a problémákat.

6. Támogasd a párod hobbiját

Ha nem így teszel, akkor a partneredben lelkiismeret furdalást keltesz, minden alkalommal, amikor ezt a tevékenységét űzi, és a végén lehet, hogy hazugságba kergeted.

7. Éreztesd vele, hogy szükséged van rá

Női egyenjogúság ide vagy oda, attól még, hogy Te is meg tudsz csinálni apróbb munkákat a ház körül, hagyd őt is érvényesülni. Éreznie kell, hogy ő a férfi, aki megvéd, és vigyáz Rád.

8. Becsüld meg, amit Érted tesz

Minden férfi szereti érezni, ha a párjuk értékeli az erőfeszítéseit, legyen szó apró gesztusokról, vagy akár nagyobb tettekről. Ne csak a szavaid, hanem a testbeszéded is sugározza felé, hogy mennyire fontos Neked, és milyen jól esik a figyelmessége.

9. Tanulj meg elengedni

Csak akkor fogsz tudni egy nehézségen túllépni, ha mindkettőtök számára elfogadható megoldást találtok, és ha ez sikerül, akkor többé ne hozd fel újra ezt a témát.

10. Emlékezz rá, hogy minden kapcsolat elbukik, amíg rá nem találsz arra az egyre, amely nem fog

Ha épp ismerkedsz, és túl vagy néhány sikertelen randin, akkor motiváljon az a tudat, hogy amíg meg nem ismered a nagy Őt, addig minden kapcsolatod el fog bukni.

par