A kolléganőjébe szeretett bele a Mintaapák sztárja
2020-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mészáros Béla tavaly december elején, a Seveled című film bemutatója idején még azt mondta, nincs párkapcsolata, de nyitott lenne rá. Most viszont kiderült: a bizonyos december másodikai premier fordulópont volt az életében, hiszen pár nappal később kezdett kapcsolatba kolléganőjével, Szakács Hajnalkával. Mészáros és a tatabányai Jászai Mari Színház bájos színésznője a Seveled című film forgatásán ismerkedtek meg, ahol a sztori szerint vadul csókolózniuk is kellett. A filmben csúnyán szakítottak, de a mozi reklámozása közben összejöttek.

– December harmadikán volt a Seveled díszbemutatója, utána még elmentünk bulizni, és akkor kezdtünk el beszélgetni. Később, amikor a vidéki közönségtalálkozókra autóztunk a rendező Orosz Dénessel, már sokat dumáltunk. Onnan datálom a kapcsolatunkat – foglalta össze a Katona József Színház művésze, aki új filmje, a Pesti balhé hétfői premierjére már kéz a kézben érkezett a szerelmével.

Két dolgos hónap következett. Februárban már együtt éltek, de szinte csak a hétvégéken volt egymásra idejük. Mészáros Béla – aki korábban szintén egy szakmabelihez kötötte életét, hisz Sipos Vera színésznő férje volt – kora reggeltől késő délutánig forgatott, és hatkor már a színházi öltözőben volt jelenése.

– Húzós volt, de bírtam és szerettem is, a kedvesem teljesen megértő volt és szintén elfoglalt. Ebből a szempontból a karantén nagy mázli volt. Négy hónapot töltöttünk együtt, kettesben – mosolygott a színész, de elismerte, a hirtelen váltás pszichésen megviselte.

– Egy hétig nem tudtam mit kezdeni magammal, a kedvesem nyugtatgatott, aztán ráéreztem, és két héten át délelőtt tizenegyig aludtam. Amikor már lehetett mászkálni, kijártam a nővéremékhez Pilisvörösvárra, náluk kertészkedtem – mesélte a színművész, aki azt is elárulta, egyszer majd családot is szeretne, de előtte még saját lakásra gyűjt.

Sose tanult meg úszni

Nyári vígjátékhoz képest meglepően akciódús a Pesti balhé, amelynek a forgatásán Mészáros Béla enyhe sérülést szenvedett: egy elhibázott ugrásnál kificamodott a csuklója. Ám nemcsak az a jelenet volt számára necces, hanem amikor víz alá kellett merülnie.

– Nem volt mély a víz, de nem láttam az alját, ami számomra nyomasztó, ugyanis nem tudok úszni. Nem tanítottak meg a szüleim, és bár egyszer megfogadtam, ha lesz olyan film, amelyben úszni kell, akkor megtanulok, de a Pesti balhéhoz nem kellett. A kaszkadőr úszkált, nekem csak bele kellett sétálnom a sötét vízbe súlyos búvárszerelésben, méghozzá nagyon magabiztosan – idézte fel.

Forrás: Blikk.hu