8 ok, ami miatt nem kérték meg még a kezed
2022-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Régóta párkapcsolatban élsz, de még mindig nem kérték meg a kezed? Mielőtt még a férfiakat kezded el hibáztatni azért, hogy nincs bátorságuk a lánykéréshez, jó lenne, ha előbb a saját viselkedésed vizsgálod meg ahhoz, hogy rájöjj, hol rontod el valójában. Mindegy, hogy jelenleg párkapcsolatban élsz vagy szingli vagy, létezik egy sor magyarázat arra, hogy megtudd, miért nem kérték meg még a kezed. Lássuk, melyek ezek:

1. Túl nagyok az elvárásaid

Helyén való az, ha nagyok az elvárásaid, de vigyázz arra, hogy ezek ne forduljanak ellened. Ha túl sok részletre figyelsz, túl szigorú vagy és minden hibát észreveszel a férfiakban, egy szép nap valószínű egyedül fogsz maradni.

2. Túl negatív vagy

Olyan személy vagy, aki mindent meg tud kérdőjelezni és mindig csak a dolgok negatív oldalát látod? Ez nem fog segíteni neked abban, hogy vonzó legyél egy férfi számára, sem abban, hogy megkérje a kezed. Mosolyogj többet, légy nyitottabb a javaslatokra, és ne félj attól, hogy közel engedj valakit magadhoz.

3. Nem a megfelelő férfiakat választod

Gyakran előfordul veled, hogy olyan férfiakat választasz, akikkel nem vagytok egy hullámhosszon és emiatt sokszor szenvedsz? Egyes nőknek „tehetsége” van ahhoz, hogy olyan férfiakat válasszanak, akik nem állnak még készen egy komoly kapcsolatra. Nem arra kell gondolnod, hogy valamit rosszul csinálsz, hanem gondosabban meg kell vizsgálnod a viselkedésed és figyelmesebben kell választanod.

4. Nem figyelsz eléggé a férfiakra

Régóta párkapcsolatban élsz, és amikor a beszélgetésekre kerül a sor, mindig csak magadról mesélsz? A férfiak nem nézik jó szemmel az olyan nőket, akik folyton csak magukról beszélnek. Tanulj meg rá is figyelni és őt is meghallgatni. Ne légy egoista!

5. Nem vagy elég igényes

A férfiaknak tetszik az, ha egy nő csinos, ezáltal nagyon fontos az, hogy ne hanyagold el magad. Nem kell túlzásba vinned a sminket, sem kirívóan öltözködnöd, csak légy mindig ápolt és friss, mosolyogj sokat és hordj olyan ruhákat, amik jól állnak.

6. Túl kritikus vagy a férfiakkal

Gyakran kritizálod a szerelmedet vagy azokat a férfiakat, akik flörtölni szeretnének veled? A férfiak nem szeretik, ha folyton kritizálják őket, úgyhogy mielőbb hagyj föl ezzel a viselkedéseddel, légy kedvesebb és próbáld meg inkább a jó tulajdonságaikat felfedezni.

7. Reményvesztett vagy

Régóta vagy szingli, és már oda jutottál, hogy minden egyes férfiban egy lehetséges férjet látsz? Ne feledd, hogy mindez látható a viselkedésedből is, hiszen olyan gesztusokat tehetsz, ami eltávolítja tőled a férfiakat. Ne gondolj mindig a negatívumokra, és próbálj meg örülni az egyedüllétnek is. A megfelelő időben el fog jönni a te lovagod is.

8. Másnak akarsz látszani, mint ami valójában vagy

Ha még mindig azon tűnődsz, vajon miért nem kérték még meg a kezed, tudd meg, hogy a férfiaknak nem tetszenek a fals lányok. Ne próbálj másnak látszani, mint ami valójában vagy, ugyanis a férfiak hamar kiismerik a valódi énedet. Inkább légy önmagad, legyen több önbizalmad, és hidd el, egy nap, rád fog találni a nagy Ő, és meg fogja kérni a kezed is.