8 nyilvánvaló jel, hogy vége köztetek mindennek!
2021-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem minden párkapcsolat végződik egy baráti hangú beszélgetéssel és kölcsönös jókívánságokkal. Sőt! Gyakran már sokkal hamarabb lezárul, mint hogy bárki kimondaná az utolsó szót. De bármennyire is egyértelműek azok a bizonyos vészjelzések, mégsem akarjuk észrevenni őket időben.

Hogy melyek ezek a jelzések? Olvass tovább a részletekért!

1. jelzés: Ritkán találkoztok.

Ha már napok óta nem is láttátok egymást, esetleg csak egy-egy rövid üzenetben érintkeztetek, az nem túl kecsegtető. Különösen akkor, ha igazán nem is hiányoljátok a másikat, hanem mindenki éli a saját független életét.

2. jelzés: A párod szakítani szeretne.

Bármilyen furcsán hangzik, még egy nyílt szakítást sem akarunk minden esetben meghallani, elfogadni pedig végképp nem. Pedig, ha a partnered azt mondja, hogy vége, akkor hinned kell neki. Nem véletlenül mondja. Ő már tudja azt, amit Te nem akarsz.

3. jelzés: Már nem beszéltek egymással.

Van az a pont, ahol elfogy a mondanivaló. Mindent a legapróbb részletekig tudtok egymásról, a jelen történéseit viszont már nem akarjátok megbeszélni, mert nem tartjátok fontosnak. Ha pedig nincs párbeszéd, akkor az érzelmek is eltűntek.

4. jelzés: Egyikőtök (vagy mindketten) már más mellett keresi a boldogságot.

Az egyik legtisztább jele egy kapcsolat végének, ha megjelenik egy harmadik (és negyedik) fél a képben. Mindegy, hogy őszintén bevallja, vagy rajta kapod őket (esetleg ő Téged), a lényegen nem változtat. Ilyen helyzetben már nincs értelme visszatartani egyik felet sem, mert a kapcsolat nem működik.

Ezt is olvasd el! - Hogyan szakíts valakivel tiszteletteljesen?

5. jelzés: Kikövet a közösségi oldalakon.

Kevés olyan dolog van, ami nagyobb arculcsapással ér fel, mint hogy a még meglévő párod blokkolja a hozzáférésedet a közösségi profiljaihoz. Ez egyértelmű üzenet, hogy már nem szeretné, ha tudnál élete történéseiről.

6. jelzés: Gondosan ügyelsz rá, hogy elkerüljétek a találkozást egymással.

Tudod jól, hogy esténként munka után edzésre jár, ezért Te betáblázod minden reggeledet, hogy még csak egy percet se kelljen a társaságában eltöltened. Ha már itt tartotok, akkor semmi értelme a folytatásnak, legyetek őszinték egymáshoz, és lépjetek tovább.

7. jelzés: Már nem is veszekedtek.

Ha úgy érzed, hogy már nincs min vitatkozni, inkább csak ráhagyod a dolgokat, akkor elveszett a köztetek lévő szenvedély legutolsó szalmaszála is. Amíg veszitek a fáradtságot harcolni, addig remény is van a kapcsolat megmentésére, míg a közöny az egyértelmű véget jelenti.

8. jelzés: A párod törli az összes közös fotótokat a netről.

Egy ilyen lépés nem pusztán a képekről szól. Valószínűleg ezzel egy időben elmondja az ismerőseinek és a családjának is, hogy vége van köztetek mindennek.

Sohasem kellemes pillanat, amikor rájössz, hogy a párkapcsolatod már nem az, aminek lennie kellene. Ezen a ponton nem szabad bezárkóznod és tagadnod, az őszinteség sokkal célravezetőbb, mindkettőtök érdekében.