7 ok, amiért nehezen találják meg az okos nők a szerelmet
2017-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Sokan azt gondoljuk, hogy az okos nőknek könnyen megy a párkeresés. Valójában viszont sok tényező van, ami megnehezíti azt számukra.  A következőkben tíz olyan okot fejtünk ki, mely sok okos nőnek megnehezíti az ismerkedést.

1. Túlságosan analizálnak, szőrszálhasogatók – egy kutatóhoz hasonlóan állandóan vizsgálódnak, tesztelnek, analizálnak, és sokszor annyira elmerülnek a hibakeresésben, hogy megfeledkeznek az érzelmekről. Lássuk be, ilyen szőrszálhasogatás mellett nem könnyű ideális partnert találni.

2. Tudják, mit akarnak - határozott elképzeléseik vannak arról, hogy milyen személlyel szeretnének, vagy éppen nem szeretnének együtt lenni.

3. Nem a társkeresés az első - nem a párkeresés áll az első helyen az életükben. A karrier, család vagy barátok éppolyan fontosak, mint megtalálni a szerelmet.

4. Egyedül is boldogulnak – a randizgatás már nem egy túlélési eszköz a mai okos nők számára, hanem egy olyan férfi keresése, akinek kellemes a társasága, akivel lehet beszélgetni, szórakozni. A randizás nem a boldogulásuk feltétele, mert egyedül is boldogulnak. Ők a szerelem, a társra találás miatt ismerkednek.

5.Tudják, hogy jobb egyedül lenni, mintsem egy rossz partnerrel - nem szégyen az, ha valaki egyedülálló. Sőt, okos dolog, ha valaki fel tudja mérni azt is, hogy nincs szüksége egy rossz kapcsolatra.

6.A vonzalom csak fél siker - az okos nők nem dőlnek be a fizikai vonzalomnak, hiszen tudják, sokkal inkább a meghitt viszony befolyásolja, meddig tart egy kapcsolat, mint kizárólag a hormonok.

7.Nem félnek saját maguktól, nem érik be kevesebbel - az okos, intelligens nők pontosan tudják, hogy mit akarnak, éppen ezért nem hajlandóak kevesebbel beérni. Tisztában vannak vele, mennyire fontos az önmagukhoz való hűség, mert a saját szükségletek feláldozása a nem megfelelő személy kedvéért csak haragot eredményezhet hosszú távon.

Ha ismerkedésre kerül a sor, Te könnyen találsz magadnak partnert, vagy inkább az analizálóbb típusú hölgyek táborát erősíted?