7 könnyen elkészíthető ünnepi hajviselet
2020-12-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Karácsonykor szeretjük kicsinosítani magunkat, amihez azonban a megfelelő frizura is elengedhetetlen. Épp ezért hoztunk pár könnyen elkészíthető ünnepi hajviseletet.

Mennyei fonat

A tarkón összefogott copf nagyon elegáns és kifinomult hatást kelt, viszont ezt tudjuk fokozhatjuk. A képen látható frizura elkészítéséhez kössünk egy vastagabb és egy vékonyabb copfot a tarkónknál. A vékonyabbat csavarjuk fel, és többször tekerjük körbe vele a vastagabbat. Ezután rögzítsük a copfhoz egy hullámcsattal, majd tegyünk a tarkónk magasságába egy szép csatot, és már el is készült az ünnepi frizuránk.

 

Ünnepi hajpánt

Ez a frizura is pikk-pakk elkészül, a kiegészítőkkel pedig tovább fokozhatjuk az ünnepi hatást. Elől a hajunkból válasszunk le két vékony tincset, amiket tekerjünk meg, majd hátul fogjuk össze egy vékony hajgumival, végül pedig csatokkal díszítsük és rögzítsük.

 

Csatos frizura

Melyik az a frizkó, ami pikk-pakk elkészül és irtó trendi is? Ez nem más, mint a képen látható. Mindössze el kell választanunk a hajunkat, majd jobbra és balra be kell tennünk egy-egy díszes csatot. Ha nem szeretjük a középső választékot, akkor toljuk el azt egy kicsit oldalra.

Dupla copf

Ha karácsonykor egy kényelmes garbót vagy egy kötött pulóvert szeretnénk viselni, akkor ezt a 70-es években menő lófarkat ajánljuk hozzá, amelynél középen válasszuk el az első tincseinket. Ehhez a hajhoz érdemes picit begöndöríteni a fürtjeinket, így még ünnepibb lesz a megjelenésünk.

 

Hajráf frizkó

Ez annyira édes! Végre ismét divatosak a hajráfok, melyekkel a legegyszerűbb frizurát is különlegessé tudunk varázsolni. Karácsonyra válasszunk egy bársonnyal bevont darabot, de a gyöngyökkel vagy kövekkel díszítettek is rendkívül szépek.

 

Angyali fürtök

Ezt a frizurát viszonylag gyorsan el lehet készíteni, ami óriási plusz pont, hiszen karácsonykor mindig rohanunk és stresszelünk valamin, így a frizkónkra sokszor nem jut időnk. Ezzel a hajviselettel azonban nem lesz ilyen problémánk, ugyanis nem kell minden tincsünket begöndörítenünk, mindössze az elülsőket. Ehhez használhatunk kúpvasat, de még több időt spórolunk meg, ha lefekvés előtt bevizezzük a hajunkat, majd több 5 cm széles tincset befonunk. Másnak reggel fújjuk be hajspray-val, majd kibontás után ezt ismételjük meg. Az eredmény magáért beszél.

 

Félkonty

Tény, hogy a half bun már egy ideje trendi, de jelen esetben nem a fejünk hátsó részén, hanem a tetején hordjuk a kontyot. Ezáltal nem csak szuper trendik leszünk az ünnepi asztalnál, de egyben nagyon csinosak is.

Forrás: Activebeauty