7 árulkodó jel, hogy megtaláltad az igazit
2021-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Lehet, hogy az a személy, akivel randizol, vagy együtt vagy, vicces, kedves és összességében jó ember. De vajon ő az igazi? Egyáltalán biztosak lehetünk-e valaha abban, hogy megtaláltuk a nagy Ő-t? Sajnos nincs rá egy konkrét recept, viszont ha az alábbi 7 ismérvről úgy gondolod, a ti kapcsolatotokban is dominánsak, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy megtaláltad az igazit.

1. jel: Pont elég az, aki vagy - tudhatod, hogy az igazival találkoztál, ha úgy és azért szeret, amilyen vagy. A nagy Ő imádattal tekint rád, tisztel, okosnak, vonzónak és viccesnek talál.

2. jel: Jól kezelitek a konfliktusokat - az hogy egy pár mennyit vitázik, nem számít, amíg nem csak ebből áll a kapcsolatuk. Attól függően, hogy két ember hogyan rendezi a konfliktusát, egyszerűen lehet rá következtetni, hogy mennyire működik jól kettejük viszonya.

3. jel: A hétköznapi dolgok hirtelen érdekessé válnak - ha sok időt töltesz a nagy Ő-vel, valószínűleg egyre több mindent akarsz majd tudni róla, még a legapróbb részletekre is kíváncsi leszel. Amikor ez megtörténik, tudhatod, hogy a másik személy sokkal többet jelent számodra, mint azt valaha gondoltad volna.

4. jel: A barátaid és a családod ugyanazt látja, amit te - ha a választottad azon munkálkodik, hogy távol tartson valaki mástól (legyen az barát vagy családtag), akkor valószínűleg nem ő lesz az igazi. Viszont ha az általad tisztelt emberek ugyanazt látják a párodról és a kapcsolatotokról, mint te, akkor az jó jel lehet. Ha olyasvalakibe szerettél bele, akit a környezeted is elfogad, s ő is elfogadja a családodat, ismerőseidet, akkor jó esélyetek van rá, hogy sokáig együtt maradjatok.

5. jel: Tudod, hogyan tedd boldoggá - ha mély kötődés van két ember között, akkor mindketten tudják, hogy a másik mire vágyik, és mit szeretne. Tedd fel magadnak a kérdést: Tisztában vagyok vele, hogy miként tehetem boldoggá a páromat? És, ami még fontosabb: vajon ő tisztában van-e vele, hogy téged mi tesz boldoggá? Ha igen, még egy ok, amiért azt gondolhatod, hogy az igazit választottad.

6. jel: Ugyanazok a dolgok fontosak az életben mindkettőtöknek - az ellentétek lehet, hogy vonzzák egymást, de ritkán alakul ki belőlük hosszú távú kapcsolat. Valójában a hasonlóság az, ami mély és tartós köteléket alakít ki két ember között. Ha a dolgok fontossági sorrendje azonos vagy hasonló a kettőtök értékrendjében, akkor valószínűleg hosszú távú kapcsolatot alakíthattok ki.

7. jel: Mélyen tiszteled a másikat - a kölcsönös tisztelet a legfontosabb része egy boldog párkapcsolatnak. Tisztelet nélkül képtelenség megteremteni a megfelelő alapokat. Ez kell ahhoz, hogy egy mély és erős kapcsolat előnyeit élvezhesd. Amikor tisztelitek egymást, akkor a kapcsolat jól fog működni és a köztetek lévő kapocs erősödni fog.


Ha tehát úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit, gyorsan fuss végig ezen a listán, s ha úgy látod, hogy a felsoroltak többnyire igazak rád/rátok, akkor légy bizakodó a kettőtök viszonyával kapcsolatban, hiszen könnyen lehet, hogy megtaláltad életed párját.