6 tipp, hogyan vedd rá a párod, hogy még jobban szeressen!
2017-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Boldog párkapcsolatban élsz? Nagyon szereted a párodat és úgy érzed, párod is ugyanolyan érzelmekkel viszonozza a szerelmedet? Sőt, napról napra egyre szerelmesebb beléd? De hogyan veheted rá őt arra, hogy még ennél is jobban szeressen?

1. Gyakran nevettesd meg őt

Marilyn Monroe egyszer a következőt mondta: „Ha meg tudsz nevettetni egy lányt, akkor mindenre rá tudod őt venni.” Ez a kijelentés a férfiakra is igaz. Vannak ugyanis olyan nők, akik bármit el tudnak érni a szeretett férfinál, csupán azzal, hogy megmosolyogtatják őket. De mi lenne akkor, ha képes lennél a párodat egy mosoly helyett jól megnevettetni? A nevetés endorfin hormont termel a szervezetben, ezáltal pedig boldogabbakká tesz minket. Így ne fogd vissza magad azoktól a helyzetektől, amikor jól megnevettetheted a párodat.

2. Aludj el a vállán

A nők számára lehet, hogy kissé jelentéktelen gesztusnak tűnik az, amikor elalszanak a férfi vállán, azonban egy férfinek ez nagyon sokat jelent. Ha létezne egy lista azokról a dolgokról, melyeket a férfiak imádnivalónak tartanak a nőkben, akkor ez biztosan az első három kedvelt dolgok között szerepelne.

3. Ébredj mellette

Ha egy férfi minden nap a párja mellett kelhet fel, rájöhet arra, hogy mennyire szerencsés. Ha viszont csak egy futó kalandról lenne szó, akkor persze valószínű nem érezné ezt az érzést, azonban, ha tartós kapcsolatról beszélünk, és párod mindig is arról álmodott, hogy veled feküdjön le és melletted ébredjen fel, és csak veled képzeli el a jövőjét, akkor biztosan nagyon hálás lesz azért is, hogy melletted ébredhet. Ha egy férfi biztonságban érzi magát melletted, akkor ez arra fogja őt ösztönözni, hogy egyre jobban szeressen téged.

4. Szánj rá legalább egy napot havonta

Ha igazán szereted a párodat, és azt szeretnéd, hogy ő még jobban szeressen téged, akkor szánj rá legalább egy napot havonta. 24 órát, amit csak vele töltesz el, tévé, internet és egyéb kütyük és barátok nélkül. Így a párod érezheti azt, hogy mennyire fontosnak tartod őt, és semmi és senki sem szakíthat el tőle, emiatt pedig még jobban szeretni fog téged. Sőt lehet épp ekkor fog rájönni arra, hogy mennyire nagyon szeret téged.

5. Hagyd, hogy egy kis időre érezze a hiányodat

Azt szokták mondani, hogy akit nem látunk, azt könnyen elfelejtjük. Mi most nem az olyan hosszú távol töltött időszakokról beszélünk, hanem az olyan esetekről, amikor el kell menned pár napra valahova, a párod pedig nem találja helyét a világban. Ekkor biztosan szerelemről beszélhetünk, ugyanis csak egy szerelmes férfinek hiányzik az a nő, akit pár napig hiányolnia kell. Sőt, lesz olyan pillanat is, amikor a nő hiánya arra fogja késztetni a férfit, hogy még jobban megszeresse a nőt. Mindez pedig azért, mert a szeme előtt a legszebb együtt töltött pillanataitok fognak lebegni.

6. Légy mindig mellette

Ha azt szeretnéd, hogy párod még jobban szeressen, légy mellette azokban a pillanatokban is, amikor szüksége van rád. Legyen itt szó akár a munkahely elvesztéséről vagy valamilyen családi problémáról, a párod biztosan értékelni fogja azt, ha a te válladon sírhat, és neked panaszolhatja el a bánatát. Nem kell mindig megértened őt, azonban mindig meg kell tudnod hallgatni őt.