6 biztos tipp, hogy megtaláld a megfelelő férfit
2019-04-01  /  Szerző:   /   Randi Néhány félresiklott kapcsolat, vagy számtalan rosszul sikerült randevú után mindenkiben eluralkodik a reményvesztettség, és a félelem a magánytól. Gyakran követjük el azt a hibát, hogy nem tanulunk a korábbi kudarcainkból, helyette ugyanazokat a köröket futjuk, a vége pedig mi más lehetne, mint egy újabb sikertelen párkapcsolat.

Te is mindig a rossz férfival találkozol? Valójában ahhoz, hogy boldog lehess egy másik emberrel, először önmagaddal kell kibékülnöd. Ha a boldogságod belülről fakad, és nem mástól várod el, hogy kiteljesítse az életedet, akkor egy új szemszögből látod majd a párkapcsolatokat is.

Ahogyan módosítani tudod a hozzáállásodat önmagadhoz és másokhoz, ugyanúgy változtatni tudsz az ismerkedési szokásaidon is. Olvasd el 6 tippünket, hogy megtudd, hogyan fogj hozzá!

1. Ne tartson vissza egy múltbeli csalódás

Ha életed során már több szerelmi csalódás ért, akkor valószínűleg nehezen bízol meg újra valakiben. Ezek a negatív érzések viszont sajnos útját állhatják egy új szerelemnek. Tanulj a múltból, de ne engedd, hogy ezek a rossz tapasztalatok eltérítsenek egy új kapcsolattól.

2. Maradj önmagad

Bizonyosodj meg róla, hogy a külsőd igazodik a céljaidhoz. Ha túlságosan kihívóan öltözködsz, akkor ne csodálkozz, ha inkább csak kalandorok találnak rád, és a Neked tetsző férfiak közönségesnek tartanak. Próbálj önmagad maradni, és hagyd, hogy a saját személyiséged keltse fel a másik nem figyelmét a külsőd helyett.

3. Légy tisztában a saját értékeiddel

Bánj úgy önmagaddal, ahogy szeretnéd, hogy mások is bánjanak Veled. Ha odafigyelsz magadra, az egészségedre, a boldogságodra, akkor kifelé is kiegyensúlyozottnak tűnsz. Ha értékeled önmagadat, akkor mások is értékesnek látnak majd.

4. Tudd, hogy mit akarsz

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz egy randin, ha szélsőségesen viselkedsz: túlságosan rámenős, vagy épp visszahúzódó vagy. Előbbivel inkább elriasztod álmaid lovagját, az utóbbi esetben viszont belekényszeríted magad egy kapcsolatba egy olyan partnerrel, aki nem értékel igazán. Egy randevún mindig tisztáznod kell a másikkal, hogy mit vársz el egy szerelemtől és a jövőbeli párodtól, és mi tesz Téged igazán boldoggá.

5. Ne játssz másokkal

Másik jellemző hiba, hogy hidegnek és megközelíthetetlennek mutatod magad, és elvárod, hogy a leendő párod áttörje ezt a falat. Sajnos, ezzel csak olyan férfiakat fogsz vonzani, akik szeretik a hideg és elérhetetlen nőket, és akik ugyanígy szeretnek játszmákat játszani egy párkapcsolatban.

6. Ne akard legyőzni a másikat

Egy párkapcsolatban nem versengenek egymással a felek, hanem kiegészítik egymást. Nincs szükség arra, hogy bizonygassák, melyikük az okosabb, humorosabb, ki a jobb a másiknál, hanem egyszerűen csak kedvesek egymással, és boldogok együtt.

A legjobb út tehát, hogy a megfelelő emberrel találkozz, ha először felismered a saját értékeidet, megtalálod a belső lelki békédet, és boldogságod. Ha önmagaddal rendben vagy, akkor hidd el, hogy megérkezik a megfelelő férfi is az életedbe.