5 tuti tipp, aminek a pasik nem tudnak ellenállni
2017-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi >Flörtölj mester fokonKacér pillantások, csábos mosoly vagy játékos tréfálkozás, mind jó taktika lehet, ha le akarsz venni egy férfit a lábáról. Cikkünkben adunk néhány ötletet azoknak, akik könnyen túlzásokba esnek vagy épp ellenkezőleg, belepirulnak, ha flörtölésre kerül a sor.

1. Kezdeményezz

Nem kell mindent túlbonyolítani, olykor elég, ha csak egy kedves pillantással oda köszönsz, jelezve, hogy szabad a pálya, a folytatás csak rajtatok múlik.

2. Nevettesd meg

A pasik többsége szereti azokat a nőket, akiknek jó a humora és nem sértődnek meg mindenen. Cukkolhatod is egy kicsit a másikat, de persze ne legyél sértő, ha kedvesen csinálod, biztos leveszed leendőbelidet a lábáról. Tehát nyugodtan csipkelődj, kötekedj vagy tegyél kétértelmű megjegyzéseket, hidd el előnyödre válik.

3. Bókolj egy kicsit

A férfiak – akárcsak a nők –  szeretik visszahallani pozitív tulajdonságaikat, erre könnyen rá tudsz erősíteni egy jól irányzott dicsérettel. Persze ne legyél túlzó, azt nem sokan szeretik.

4. Légy merész

Amikor már túl vagytok a szavakkal történő csatározáson kapcsolj egy magasabb fokozatra és finoman érj hozzá. Ebbe is bele lehet vinni egy kis játékosságot és ne feledd, egy könnyed flört izgissé teszi a mindennapokat, jó hangulatot eredményez és magabiztossá tesz.

5. Add önmagad

A legtöbb pasinak bejön a természetesség, ne légy mesterkélt, anélkül is látni fogja rajtad, hogy magabiztos nő vagy, aki jól érzi magát a bőrében. Azért pár csábítási praktikát bevethetsz, vedd elő a szende őzikés tekinteted vagy nézz mélyen a szemébe, játszadozz a hajtincseddel vagy tégy bármit, ami jól áll neked és illik a személyiségedhez.

<