5 tulajdonság, amit egy nő a férfiban keres
2023-07-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A női lélek bonyolult, legalábbis a férfiak szerint. De nem kell atomtudósnak lenni valakinek ahhoz, hogy megértse az alapokat, és rájöjjön, hogy a nők lényegében mit is várnak el egy férfitől.

Bár pontosan tudjuk, hogy minden ember más, az alábbi 5 dolog mindenkinél sokat nyom a latban!

 

Anyagi biztonság

Még véletlenül se képzeld azt, hogy a nők csak a gazdag pasikra buknak. Létezik olyan is, de nem ez az általános. Ugyanakkor egy férfitól elvárható, hogy „egyben” legyen az élete, el tudja látni magát, és ha arról van szó, akkor a családját. Van hosszabb távú terve és anyagi céljai az életben, amelyekért tesz is folyamatosan.

Ápoltság

Bár a külső nem minden, az ápolatlanság azonnal visszatetszést kelt. Egy nőnek sincs kedve egy büdös, koszos férfi oldalán mutatkozni, aki hetek óta nem mosdott és nem is érzi, hogy ezzel gond lenne.

Érettség

A nők nem egy kisfiúval szeretnének randizni, hanem egy felnőtt férfira vágynak. Valószínűleg nem egy videójátékról, vagy képregényhősökről akarnak beszélgetni, és az sem biztos, hogy érdekelni fogja őket, hogy épp Te tartod a sörivási csúcsot a helyi bárban a haverjaid között.

Férfiasság

A nők nagyra becsülik azokat a férfiakat, akik sok mindent meg tudnak, és meg is akarnak csinálni. Itt nem csak egy apró javítási munkáról van szó a ház körül, vagy kicserélni az autó kerekeit, hanem arról is, hogy a férfi mennyire éli szenvedéllyel az életét, egyáltalán tud-e lelkesedni valamiért (hobbi, sport, karrier), és persze felvállalja-e a felelősséget a tetteiért.
Ez is érdekelhet! - Mit akar a férfi egy párkapcsolatban?

 

Társ

Egy nő valódi, érett férfit akar, ugyanakkor egy egyenlő társat is. Aki nem csupán kapni szeret, de adni is tud, aki odafigyel a másikra, és támogatja őt mindenben, ugyanakkor képes elfogadni is a nő segítő kezét. Egy olyan partnert keres, akivel közös célokat tűzhet ki, és akivel együtt képesek is küzdeni az álmaikért, egy csapatként, nem legyőzve a másikat.

Elsőre talán túl soknak tűnik mindez, de némi energiaráfordítással nyert ügyed lehet bármelyik nőnél.