5 írott üzenet, amit imádnak a férfiak!
2020-12-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nemcsak a férfiak dolga nehéz, ha levelet kell küldeniük szívük hölgyének. Sajnos a nők sincsenek egyszerűbb helyzetben. Sőt. Talán sokkal hosszabb az a lista, amit nem szabad, mint aminek örül az erősebbik nem. Hogy mit ne csinálj soha?

Például ne írj kétszer egy pasinak, ha még az első üzenetedre sem válaszolt! Ne legyél túl tapadós! Ne keresd a randi után azonnal! Ne üldözd! Ne halmozd el gyerekes emoji özönnel! És persze még sorolhatnánk, olyan hosszú a lista.

De akkor mégis milyen az az üzenet, aminek örül egy férfi? Az alábbi 5 típussal biztosan nem fogsz mellélőni!

1. típus: „A labda a Te térfeleden van” szöveg

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Például írhatod ezt:

„Tegnap este nagyon jól éreztem magam. Csörögj Rám, ha Te is szeretnéd megismételni!”

Ha nyíltan a tudtára adod, hogy bejött Neked, és szívesen találkoznál vele újra, azért hálás lesz minden férfi. Ha pedig még meghagyod neki annak a lehetőségét is, hogy ő dönthesse el, hol és mikor legyen a második randi, és nem helyezed nyomás alá, azzal tuti leveszed a lábáról. Meghagyod nála az irányítást, amit valljuk be, minden férfi szeret magánál tudni, de mégsem kell találgatnia, hogy vajon mi a véleményed róla.

2. típus: „A tanácsodat kérem” szöveg

„Szeretnék egy új mobilt venni, segítenél a kiválasztásban? Te biztosan jobban értesz hozzá!”

A férfiak szeretik megosztani a tapasztalataikat, és hízelgő számukra, ha valaki azt feltételezi róluk, hogy jártasak egy témában. Ha épp tényleg tanácsra van szükséged, ugyanakkor alkalmat keresel arra is, hogy beszélgethess a randipartnereddel, akkor ez egy remek lehetőség. Persze böngészhetnéd a neten a webáruházak oldalán a vevői véleményeket is, de miért ne üthetnél két legyet egy csapásra. Fontosnak, okosnak és boldognak fogja érezni magát a kérésedtől. De persze azért előtte bizonyosodj meg róla, hogy ért ahhoz a területhez, amiről kérdezed.

Ezt is olvasd el! - Tetszel neki? – Az üzenetei elárulják!

3. típus: „A rövid és kedves” szöveg

„Ma 6-re érek haza, utána cset?”

A férfiak általában nem szeretnek hosszasan írogatni. Bár természetesen nem helyettesíthet egy személyes találkát, azért a csetnek is vannak előnyei. Segíthet kicsit közelebb kerülni egymáshoz, jobban megismerni a másikat, jó eszköz leszervezni a következő randit, vagy csak közös terveket szövögetni.

4. típus: „A következő randi helyszínét lefixáló” szöveg

„Holnap délután 4-kor a kedvenc kávézódban?

A férfiak gyakran viccelődnek azon egymás közt, hogy a nők képtelen egyedül eldönteni, hogy hol legyen a következő randi, és hát legyünk őszinték, van benne némi igazság. De, ha megmutatod neki, hogy Te határozott tervekkel tudsz előállni, és tudod mit akarsz, az imponáló lesz számára. Így megkíméled attól, hogy neki kelljen kitalálni a gondolataidat, és kevesebb nyomást helyezel a vállára.

5. típus: „A kihívó” szöveg

„Segítenél Nekem bikinit választani?”

Ez a verzió természetesen csak akkor működhet, ha szeretnéd kicsit felpörgetni a dolgokat köztetek, és nincs ellenedre, ha a kapcsolatotok szintet lép. Csak Tőled függ, hogy mennyit árulsz el, és mennyit bízol a pasi fantáziájára.

Minden férfi más, ha levelezésre vagy csetelésre kerül a sor. De a fenti ötletek jók lehetnek arra, hogy valahol elkezdjétek a párbeszédet. Akkor sem kell megijedned, ha a partnered nem szeret írásban kommunikálni, ilyenkor próbálj nagyobb hangsúlyt helyezni a személyes találkozókra, és ott eldönteni, hogy működik-e köztetek az a bizonyos kémia.Forrás: Life.hu