5 ajándék tipp a legjobb anyukáknak
2020-05-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Nemsokára itt a nap, amikor a világ legerősebb nőit, az anyukákat köszöntjük. Az ünnep közeledtével sokan válhatunk stresszessé a tökéletes ajándék vadászata közben, de ne essünk pánikba, szerencsére létezik pár dolog, amivel egyszerűen nem lehet mellé lőni! Mutatjuk mi az, aminek minden anyuka örülne!

Minőségi bőrápolás

Nézzünk szembe a tényekkel: bármilyen tökéletes is legyen anyukánk, mégiscsak emberből van, és a ráncok sajnos az ő arcát sem kímélik. Emiatt teljesen biztosak lehetünk benne, hogy az arcápoló és ránctalanító termékekkel, vagy kezelésekkel nem lövünk mellé, és örömet szerzünk mamánknak. Egy minőségi arckrémcsomag, extra hidratáló ampullák, vagy szemkörnyékápoló szérum mind-mind hosszan tartó, hasznos és elegáns ajándék lehet!

Szépség-csomag 

Anyukánk szívesen tölt időt azzal, hogy foglalkozik magával? Ha tudjuk, hogy imádja a különféle kence-ficéket, örömét leli egy új testápoló kipróbálásában, vagy akár órákat tölt a tükör előtt a frizuráját tökéletesítve, lepjük meg idén egy személyre szabott szépség-csomaggal! Bár a legtöbb drogériában és illatszerüzletben találhatunk előre összeállított ajándékcsomagokat is, ha mi magunk válogatjuk ki az Anyák napi csomagba a bőrápolókat, hajápolókat vagy kozmetikumokat úgy sokkal személyesebb lesz ajándékunk. Az extra összhangért adjunk témát csomagunknak, esetleg válasszunk egy adott illatot, vagy színt, amit hangsúlyossá teszünk benne!

Parfüm

Vannak anyukák, akik kedvenc, védjeggyé vált parfümjükre esküsznek, vannak, akik pedig minden héten más illatot viselnek magukon. Bármelyik kategóriába is tartozzon édesanyánk, a parfümmel nem tévedhetünk, hiszen igazi klasszikus az ajándékok között. A nyár közeledtével válasszunk friss, virágos és gyümölcsös jegyeket hordozó illatot, hogy amikor anyu befújja magát, a vidám aroma mindig mosolyt csaljon az arcára!

Időutazás

Semmi sem szívmelengetőbb és meghatóbb a világon, mint visszagondolni a közös családi emlékekre. Adjuk idén az örömteli nosztalgia élményét anyukánknak és készítsünk Anyák napi fotókönyvet kedvenc közös képeinkből, vagy kreáljunk újra egy mókás gyermekkori pillanatot és tegyük a bolondozó kicsi önmagunkat a bolondozó nagy önmagunk mellé egy szép képkeretbe! Ha vannak testvéreink, vonjuk be őket is a projektbe, minél többen vagyunk, annál jobb!

Forrás: Activebeauty