Szabó Zsófi elárulta, hogyan kerülik el férjével a vitákat
2020-05-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó Zsófi életén alig változtatott a járvány, a körülmények adta lehetőségek szerint dolgozik, szerda este például a Toplista legújabb évadával jelentkezik az RTL Klub képernyőjén.

– Nagyon jó érzés visszaemlékezni, hogy amikor tél végén forgattuk a műsort, akkor még nem volt semmi baj vagy veszély, és olyan jól szórakoztunk a felvételek alatt. Az biztos, hogy közös esti program lesz, hogy megnézzük együtt a tévében – mondta Zsófi, aki több produkcióban is dolgozik.

A műsorvezető és családja idejük nagy részét most Törökbálinton töltik, Nyíregyházára kevesebbet járnak. Zsófi férje, Zsolti azonban az üzleti ügyek és a lovaglás miatt gyakran utazik oda egy-két napra.

– Anyu a járvány elején hetekig nem jött hozzánk, viszont nem megy szinte sehova, ráadásul a kora miatt sem tartozik a veszélyeztetettek közé, így most már kétnaponta meglátogat minket, ami nagyon jó, hiszen Mendelnek is nagyon hiányzott már. Nagyon jól elvagyunk kettesben is, de ha Zsolti otthon van Nyíregyházán, nekem pedig mennem kell a Reggelibe, akkor anyukám jön át hozzánk, nálunk alszik, és ő vigyáz Mendelre. Ha Zsolti itthon van, akkor persze ő van a kisfiunkkal, mondjuk, ha szerencséje van, alszik még Mendel, amikor én fél tízkor hazaérek – mesélte Zsófi, aki élvezi, hogy sok időt töltenek otthon.

– Én megpróbálom élvezni a helyzetet és kihozni belőle a legtöbbet. Persze vannak apróbb súrlódások, hiszen a férjem rendmániás, én pedig a tökéletes ellentéte vagyok, de próbáljuk ezt is a vicces oldaláról megfogni, veszekedés helyett együtt nevetni, de ez látható is a Maradj haza magadnak! realityműsorban.

Forrás: Blikk