44 évesen nagypapa lesz Kökény Attila
2019-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Megasztár 5. szériájában megismert, végül másodikként záró énekes lánya, Aranka (21) már a hetedik hónapban jár, s februárra várja a kisfiát, Medárdot. Attila a Blikknek megsúgta, megkönnyezte a hírt, hogy hamarosan bővül a családjuk.

– Aranka éppen nálunk volt, amikor elvégezte a tesztet. Mosolyogva és boldogan mutatta, hogy pozitív. Nem tagadom, nagyon elérzékenyültünk, még sírtunk is örömünkben – emlékezett vissza az énekes. – A lányom már három éve van együtt a párjával. Aranyos fiú, szépen élnek együtt, nem is volt meglepő, hogy szeretnének babát. Tudtuk, hogy csak idő kérdése, hogy mikor sikerül nekik.

 

Édesapja elmondása szerint Aranka jól viseli a várandósságot, csupán az első néhány hónapban gyötörték rosszullétek. Bár a leendő nagyszülők szívük szerint már most ajándékokat vennének a kis Medárdnak, a szülők még nem járnak a kelengye után.

– Az utolsó percre hagyják a vásárlást – mondta nevetve Kökény. – Persze már mindenkinek elmondták a családban, hogy mit szeretnének, mire van szükségük, de februárig még van idő beszerezni a szükséges dolgokat.


Az énekes már most tervezgeti, hogy milyen közös programjaik lesznek az unokájával.

– Én örülök, hogy kisfiút vár a lányom! Remélem, vagány kisgyerek lesz, mert sok időt szeretnék vele tölteni. Tologatom a babakocsit, mesét nézünk, focizunk. Szerintem jó papi leszek, biztos, hogy egy pillanat alatt elcsavarja a fejemet, nagyon elkényeztetem majd – ígérte Attila, aki boldog, hogy fiatal nagypapa lehet, hiszen így nem lesz nagy a korkülönbség a generációk között. – Én is csak 21 éves voltam, amikor megszületett a fiam. Azt gondolom, a kis korkülönbség miatt tudunk barátok is lenni a gyerekeimmel, ami nagyon fontos. Aranka is fiatalon lesz anyuka, de szerintem ez így is van rendjén. Olyan hatalmas tejfakasztó bulit tartunk, hogy olyat még nem látott a világ!

 

Amikor csak akarja, meglátogathatja a lányát Kökény Attila, hiszen Aranka és kedvese a közelükben lakik.

– Aranka és a párja csak néhány percre lakik tőlünk. Szerintem ez a legjobb, mert egy idő után ki kell repülniük a gyerekeknek a fészekből, így azonban mégis közel vannak, bármikor át tudunk ugrani hozzájuk, ha szeretnénk találkozni – magyarázta az énekes.

Forrás: Blikk