3 ok, amiért soha nem a megfelelő férfi hív el randira
2022-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nemcsak a férfiak küzdenek azzal, hogy nem értik a nőket, sajnos a nők számára sem nyitott könyv a másik nem. Különösen igaz ez a párkeresés, randizás során.

Ha egy férfi kedves Veled, és esetleg el is hív randira, ugyanakkor bizonytalan a helyszínben, időpontban, és minden más részletben, akkor valószínűleg nem a megfelelő emberrel kezdtél. Egy olyan férfi elköteleződésében bízni, aki sokkal inkább a futó kalandokat keresi, meglehetősen idegörlő. Reménykedsz benne, de közben azon töprengsz, hogy miért kerülsz mindig ilyen helyzetbe. Miért kezdesz mindig rossz partnerrel, és hol van már az a férfi, akire mindig is vágytál?

Valójában nem igaz, hogy folyton ugyanolyan férfiakkal hoz össze a sors, mind különböző személyiség, de szinte soha nem az az egy akad az utadba, aki tökéletes lenne számodra.

Ez utóbbit nem könnyű megtalálni, de első lépésként azt lenne fontos kiderítened, hogy miért csak olyanok találnak meg, akikkel nem remélhetsz igazi, komoly kapcsolatot. Leggyakrabban ez az alábbi 3 okra vezethető vissza.

 A kalandorokat nem érdeklik az elvárásaid

Ezeknek a férfiaknak mindegy, hogy Te kire vágysz, és milyen kapcsolatot keresel. Nekik egyetlen céljuk van, hogy becserkésszenek, hogy a közeledbe férkőzhessenek, mert fontos számukra, hogy valaki legyen mellettük. Nem félnek a visszautasítástól, nem akarnak elköteleződni hosszabb távra, ezért pusztán csak egy játék számukra az ismerkedés, ami vagy összejön, vagy nem.

Aki komolyan érdeklődik irántad, nem fog azonnal lépni

Inkább messziről próbál kiismerni, és megtudni rólad mindent, amit csak lehet, még mielőtt venné a bátorságot, hogy meg merjen szólítani. Az ő figyelmét nem pusztán a csinos külsőd ragadja meg, mert nem egy laza éjszakára vágyik. Az egész személyiségedet találja vonzónak, és valóban el akar köteleződni melletted, pont ezért kétszer is meggondolja, hogyan közelítsen feléd. Mivel tart a visszautasítástól, és megalázó helyzetbe sem szeretne kerülni, ezért sokkal több időbe telik számára, hogy megtegye az első lépést.

Ugyanakkor a Te reakcióid, és testbeszédet is oka lehet a távolmaradásának. Ha elérhetetlennek tetteted magad, ha bezárkózól, akkor esélyt sem adsz neki, hogy próbálkozni merjen.

Ez is érdekelhet! - Randizol vagy udvarolsz? Van különbség a kettő között!

A rosszfiúk nem félnek próbálkozni

Számukra nem dől össze a világ, ha visszautasítod őket, mivel annyi másik nő van még a világon, akiknél próbálkozhatnak. Nem tekintik időfecsérlésnek ezeket a sikertelen próbákat, inkább csak jól szórakoznak, mert magát a vadászatot kedvelik. Ezzel szemben, ha egy férfit valóban érdekelsz, akkor ő oda fog figyelni a részletekre, és felkészül az udvarlásra, mert sikerre szeretné vinni azt mindenképpen.