3 könnyű frizura tipp a hőségre
2019-07-06  /  Szerző:   /   Rúzs A nagy melegben nehéz kitalálni, mihez kezdjünk a hajunkkal, ha nem akarjuk minden nap ugyanazt a frizurát viselni. Aki unja a kontyot, annak íme 3 szuper látványos és könnyen elkészíthető frizura tipp – nem csak hosszú hajúaknak.

lany

1. Félig copf, félig fonás

Ha olyan frizura a cél, ami egész nap tart, a fonás mindig beválik. Ám hogy ne legyen unalmas, érdemes variálni a különféle fonási technikákat, és az sem baj, ha a copfot ötvözzük a fonással. A félig fonott copfok ugyanis szuper tartósak és nagyon látványosak.

lany

2. Copf kis fonatokkal

Aki szereti a magasan összefogott lófarkat, annak nagy kedvence lehet ez a frizura, amit ráadásul nagyon egyszerűen el is lehet készíteni. Annyi csak a lényeg, hogy a copfból vegyünk ki vékony tincseket, és ezeket fonjuk be. A kis fonatok miatt egészen különleges lesz az összhatás.

lany

3. Frufrufonat

Ha nem szeretnénk, hogy a hajunk a nagy melegben rátapadjon az arcunkra, de feltűzni sem akarjuk azt, akkor egyszerűen csak fonjuk oldalra a frufrunkat. A homlokunk egyik oldaláról indítsuk a fonatot, követve annak vonalát, majd a másik oldalon a fülünknél egy hullámcsattal rögzítsük. Ez a fazon nagyon szép úgy is, ha copffal kombináljuk.

lany

+1 tipp: Frizura gumipánttal, akár rövidebb hajból is

Ha rövidebb a hajunk, akkor sem kell lemondani a frizurákról. Szerezzünk be egy gumis hajpántot, majd a fejünk búbja felől vegyük fel úgy, hogy alul a hajunk mindenhol kilógjon. Ezt követően a fülünktől indítva, tincsről tincsre haladva kezdjük el rátekerni mindkét oldalon egészen a tarkónkig, majd a hátul kilógó nagyobb részt egyszerűen tekerjük fel és rögzítsük a hajpánthoz.

lany

Forrás: Activebeauty