12 szokás, ami miatt egy kapcsolat nem lesz hosszú életű! 1. rész
2021-06-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Túl vagytok az első randin. Szerinted minden szuperül sikerült, ráadásul meg vagy róla győződve, hogy összeillenétek, mert nagyon jó partinak számítasz. De valamiért mégsem alakul úgy a folytatás, mint amire számítottál.

Veled is megesett már ez? Talán azóta is keresed az okát, hogy vajon mi történt. Ne aggódj, nem Te vagy az egyetlen. Minden ember más, így különböző az is, hogy miként ítélnek meg egy randipartnert. Ami szerinted pozitív, az valaki másnak esetleg negatív tulajdonság. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy mi az a 6-6 dolog, amitől a hölgyek, illetve az urak menekülőre fogják.

6 dolog, amelyet a nők nem kedvelnek

1. Ha lejáratsz más nőket.

Ha egy randin előkerülnek az „őrült exek”, vagy más nőkhöz hasonlítod az aktuális partnered, az bizony zsákutca. Senki nem szereti, ha nem önmagukért tartják vonzónak, vagy ha negatívan beszélnek róluk. Inkább bókolj úgy, hogy közben nem említesz más nőket, főleg nem exbarátnőket.

2. Ha úgy teszel, mintha mindenhez értenél.

Még ha valóban a világ legokosabb és legműveltebb embere is vagy, ne kérkedj vele. Könnyen előfordulhat, hogy adott témában a partnered még nálad is jártasabb, így érhetnek kellemetlen pillanatok. De, ha mégsem, akkor is egyenlő társat keres magának, nem egy olyat, aki már az első találkozásotokon is feljebbvalónak tartja magát. Jobb lesz, ha inkább többet hallgatsz, és kevesebbet beszélsz, inkább koncentrálj arra, amit ő meg szeretne osztani Veled.

3. Ha nagyon nyomulsz.

Amikor valaki komoly kapcsolatot keres, akkor egy ilyen viselkedés azonnali elutasítást fog eredményezni minden nőnél. Ehelyett próbáld minél jobban megismerni, és apró lépésenként egyre közelebb kerülni hozzá.

Ezt is olvasd el! - Hogyan érd el, hogy ne csak egy futó kaland legyél?

4. Ha féltékenykedsz.

Sajnos egy féltékenykedő randipartnerből nagyon gyorsan féltékenykedő ex válik. Tiszteld annyira a partnered, hogy meghagyod a szabadságát. Neki is megvan a saját élete, emberek, akik körülveszik, és akik fontosak számára. Egyedül bizalommal alapozhatsz meg egy kapcsolatot. A féltékenységi jelenetek csak a mozivásznon tűnnek vonzó tulajdonságnak, de a való életben egyáltalán nem.

5. Ha túlságosan lusta vagy.

A nők számára mindennél fontosabb, hogy értékeljék őket, és elismerjék. Ha semmi erőfeszítést nem vagy hajlandó megtenni érte és a kapcsolatotokért, akkor nagyon gyorsan búcsút fogtok mondani egymásnak. A legjobb, ha kicsit aktivizálod magad, szervezz közös programot, lepd meg egy spontán vacsival, vagy csak küldj neki egy kedves üzenetet, hogy érezze, fontos számodra.

6. Ha csak játszol vele.

Ez a rossz szokás talán nem is igényel különösebb magyarázatot. Senki nem szeret egy olyan emberrel randizni, akiben nem lehet megbízni, és aki csak kihasználja a partnerét. Ha jót akarsz, akkor már a legelején vállald fel, hogy nem keresel most komoly kapcsolatot, inkább csak kalandoznál, aztán hagy döntse el ő, hogy belemegy-e egy ilyen viszonyba.

Mi az a 6 szokás, amitől viszont a férfiak másznak a falra? A cikk folytatásából kiderül…