11 jel, hogy feleségül akar venni
2023-08-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem A tartós párkapcsolatokban sokféle probléma, váratlan helyzet, nehéz döntés vagy veszekedés lehet, ami akár szakításhoz is vezethet. Viszont mindezek ellenére, nem árt, ha több jelre is figyelsz, még mielőtt szakítasz és levonod a következtetést, hogy az imádott párod már soha nem fog elvenni feleségül. Ha régóta párkapcsolatban élsz, de fogalmad sincs, párod meg fogja-e tenni a nagy lépést, csak figyelj az alábbi 11 jelre és megtudod.

Íme 11 jel, hogy el szeretne venni feleségül:

1. Te is szerepelsz a jövőbeli tervei között

Ha egy férfi megnyílik neked és beavat a jövőbeli terveibe is, biztos lehetsz abban, hogy gondolkodik a házasságon és komoly tervei vannak Veled.

2. Meghív az összes jelentősebb eseményre

Mindegy, hogy a kollégái által szervezett buliról, egy üzleti útról, egy privát buliról vagy egy családi kiruccanásról van szó, ha a párod mindenhova magával hív, biztos lehetsz abban, hogy komoly szándékai vannak.

3. Pontos

Ha a párod mindig pontosan érkezik a megbeszélt találkára, akkor ez is biztos jele annak, hogy komolyan gondolja a Veled való kapcsolatát. Egy olyan férfi, akinek komolyak a szándékai és igazán beleadja magát a kapcsolatba, mindig erőfeszítéseket tesz, hogy jó benyomást keltsen, és ne adjon okot az aggodalomra.

4. Gyengéden viselkedik veled

A férfiak nehezen fejezik ki egy nővel szembeni érzéseiket, viszont, ha a párod nagyon gyengéden viszonyul hozzád, akkor biztos lehetsz abban, hogy szeretné, ha egy szép nap a felesége lennél. Ezek a gesztusok arról árulkodnak, hogy ő még mindig szeret és értékel, még akkor is, ha már régóta párkapcsolatban éltek.

5. Hiányzol neki

Úgy érzed, hogy párod minden pillanatot megragad, hogy találkozzon Veled és elmondja, mennyire szeret, még akkor is, ha nagyon zsúfoltak a mindennapjai? Ebben az esetben biztos lehetsz abban, hogy fontos vagy számára és komolyan gondolja a házasságot.Ez is érdekelhet! - Ismerkedéstől a boldog párkapcsolatig – a társkeresés 5 szakasza

 


6. Csak Téged lát

Köztudott az, hogy sok férfi szívesen nézeget más nő után, még akkor is, ha éppen a barátnőjével van. Viszont, ha a párod csak Téged lát és el van telve a szépségeddel, akkor biztos lehetsz abban, hogy házasodni szeretne majd.

7. Össze akar költözni veled

Ha egy férfi meg szeretné osztani a hajlékát egy nővel, akkor ez is biztos jele lehet annak, hogy komoly szándékai vannak. Tehát, ha a párod azt szeretné, hogy összeköltözzetek és elmondja, hogy úgy szeretné berendezni a lakását, hogy az Neked is a kedvedre legyen, akkor biztos lehetsz abban, hogy a kapcsolatotok egy másik szintre fog lépni.

8. Nyitott irántad

Párod imád veled minden féle témáról beszélgetni és nem fél kinyilvánítani érzéseit előtted? Ez is jele annak, hogy komoly szándékai vannak. Az, hogy megbízik benned és nyitott irántad minden féle téren egy újabb jel arra, hogy komoly jövőt tervez Veled.

9. Nem hagy magadra a nehézségekben

Amikor az emberek összeházasodnak azt szokták fogadni egymásnak, hogy együtt lesznek jóban és rosszban is. Fontos az, hogy párod ne hagyjon el az ínségesebb időkben sem. Ha nem fut el a problémáid elől, sőt még segít is megoldani azokat, és mindenben támogat, egy újabb jele annak, hogy komoly szándékai vannak.

10. Nem unatkozik melletted

Ha párod egyre több időt szeretne veled tölteni és láthatóan jól érzi magát a társaságodban, egy újabb jel arra, hogy nem unatkozik melletted és hosszú távon gondolkodik Veled.

11. Mondta már, hogy össze szeretne házasodni veled

Tudnod kell, hogy a férfiak nem viccelnek olyan dolgokkal, amiket nem szeretnének. Így ha még viccelve is mondja azt, hogy meg szeretne házasodni Veled, biztosra veheted azt, hogy komolyan gondolja a Veled való kapcsolatát.