10 év házasság után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor
2023-02-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már korábban is többször felröppent a hír, hogy válságba került Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, ám most már biztos: a sztárpár 10 év után a válás mellett döntött. Tápai Szabina a Story Magazinnak adott interjút, amelyben részletezte a szakítás okait és körülményeit.

A sztárpár már nyolc hónapja nem él együtt, Szabina pedig arról is lerántotta a leplet, hogy megcsalás is történt a kapcsolatukban. Nehéz két év áll mögöttük, korábban pedig azért nem beszélt a dolgaikról, mert nem volt biztos a döntésében.

– Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk – vallotta be Tápai Szabina.

– Két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig szeretni is fogom, csak más minőségben – nyilatkozta a lapnak a háromgyermekes édesanya, aki úgy érzi, már túl van a házasságán.

Ennek ellenére a válókeresetet még nem adták be, de előbb-utóbb ez a rész is tisztázódik majd. Ám Szabina úgy gondolja, lelkileg már elváltak.