Zsidró Tamás őszintén vallott párkapcsolatáról
2019-02-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Dobó Kata és sztárfodrász kedvese, Zsidró Tamás megtalálták a boldogságot egymás oldalán, sőt, ha a megfelelő lesz az idő, össze is kötik majd életüket.Dobó Kata és Zsidró Tamás már három éve vannak együtt, és tökéletes köztük a harmónia. Bár az elmúlt időszak kissé zsúfolt volt Katának, hiszen a színház és a Korhatáros szerelem forgatása mellett belekóstolt a rendezői pályába is, ez csak kapcsolatuk erősségét bizonyította. Tamás megértő és türelmes volt a párjával, hiszen tudta, milyen fontos ez Katának, aki minden este elmesélte, mi történt vele aznap. Így hiába töltöttek kevés időt együtt, mégis részesei voltak a másik életének:

„Különös nyáron vagyunk túl, szinte csak futólag találkoztunk egymással. A rendezés, a forgatás, aztán a vágás rettenetesen lefoglalta Katát. Persze, távolról sem volt olyan pokoli ez az időszak. Az a szerencsém, hogy Kata mindent megoszt velem” – mesélte a fodrász a Story magazinnak.Kata pedig igyekezett minél több időt kedvesével és természetesen kislányával, Szofival tölteni, aki nem csak Tamással, de annak gyermekeivel is remekül kijön.

„Szerencsére a négy gyerek imádja egymást” – mondta a színésznő, aki nem vágyik még egy csemetére, így is elég boldognak érzi magát. Párja szerint az élet kifürkészhetetlen, ha úgy alakul, ő szívesen vállal még egy babát.

„Nem jelenthetünk ki semmit, még az is előfordulhat, hogy egyszer a nyakamba ugrik, hogy gyereket szeretne. A végső szót úgyis mindig a nő mondja ki...”

És, ha a családbővítésben nem is, valamiben egészen biztosak: a házasságban.„Természetesen elveszem Katát, csak a megfelelő időpontot várom” –jelentette ki Tamás, majd így folytatta:

„Egy biztos, titokban fogom megszervezni az esküvőt, hogy ő se tudjon róla.”

Kata pedig, úgy tűnik, szívesen lenne Zsidróné.

„Jobb pasit nem is találhatnék. Fura, korábban nem foglalkoztatott, hogy fehér ruhában végigsétáljak a rokonok és a barátok előtt, de mostanában egyre többször jut az eszembe.”

Az tehát nyilvánvaló, hogy hatalmas a szerelem, de persze, elismerik, az ő életük sem olyan, mint a mesékben:

„Minden jó köztünk, de néha azért karcos... Nem csak rózsaszínben élünk, az életünk nem olyan, mint az Instagram, ahová csupán a szépet szokás kitenni” – ismerte el a gyönyörű színésznő, hozzátéve: olyan erős társai egymásnak, amilyet még korábban sosem tapasztalt.

Forrás: Blikk