Détár Enikő nem szeretne újra oltár elé állni
2019-02-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Détár Enikő a válása után nem gondolta volna, hogy sikerül majd egyszer felállnia a padlóról, ám most új életet kezdett szerelmével, akivel egy családnak tartja már magukat.Öt évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a színészpár, Rékasi Károly és Détár Enikő útjai szétváltak. A férfi Pikali Gerda mellett folytatta, s bár Enikő számára eleinte úgy tűnt, nincs tovább, végül egy nála 10 évvel fiatalabb, tanárként dolgozó férfinál találta meg a boldogságot. Mostanra teljesen kiegyensúlyozott, boldog életet él új párjával, immáron saját házukban, nagy szeretetben nevelik a gyerekeiket. Enikő lánya, a közgazdászként dolgozó Gigi nemrégiben töltötte be a harmincat, fia, Zsebi pedig 17 éves, és most publikált egy verseskötetet.

„Hálás vagyok a volt férjemnek az okos, tehetséges gyermekeimért” –mondta a színésznő a Storynak.

„Öt éve nekem is van párom, Péter, akivel a legnehezebb időszakban, a válásunk alatt találkoztunk. Talán nem is hittünk benne, hogy újra kezdhetjük, de sikerült...Most már ki merem mondani, igaz, csak nagyon óvatosan, egy család vagyunk.”A nagy szerelem láttán persze, felmerül a kérdés: tervezik-e összekötni az életüket... Enikőnek határozott véleménye van egy esetleges esküvőről: nem szeretne többet oltár elé állni.

„Most azt gondolom, a házasság, mint intézmény, csak a gyerekek miatt fontos, mert nekik ad biztonságot” – mondta.

És bár anno nem gondolta volna, hogy van kiút az elkeseredettségéből, ma már pozitívan látja a dolgokat.

„Megtanultam, hogy mindig lesznek az életben nehézségek, viharok, de mindig lehet újrakezdeni, a gödörből mindig ki lehet mászni, csak az embernek hinnie kell és bíznia kell magában.”

Forrás: Blikk