Zsidró Tamás nem kertelt, őszintén beszélt szerelméről
2020-02-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Alig néhány hónapja alkot egy párt Várkonyi Andrea (45) és Zsidró Tamás (56), ám a televíziós műsorvezető és a sztárfodrász már a nyilvánosság előtt is örömmel ugratják egymást.

 

Ugyan szerelmükről továbbra sem nagyon beszélnek, már nem félnek együtt megjelenni a nyilvánosság előtt – mint a múlt hét végén A vád tanúja című darab premierjén a Játékszínben. Sőt Andrea a Life TV-n induló új műsorának, a Férfititkoknak a promóciós videójában is Tamást hívja fel, hogy elkészítse a frizuráját, ellenkező esetben egy másik ismert szakemberhez, Hajas Lászlóhoz (64) fordul.


– Amikor Andi elmondta, hogy ezt a kis viccet találták ki, nagyon megtetszett és egyből igent mondtam rá, hogy én is szerepeljek benne. Persze, nekem csak a hangom hallatszik, de szerintem roppant szórakoztató lett! Mintha én csináltam volna, bár nem vagyok ilyen kreatív – mondta a Blikknek nevetve Zsidró, aki gyakran valóban maga készíti kedvese frizuráját.

Ám kiderült, korábban, kapcsolatuk nem is oly távoli hajnalán valóban felmerült, hogy közéjük állhat-e egy harmadik fél, mármint egy másik fodrász.

– Amikor kiderült, hogy komolyabbra fordul a kapcsolatunk, Andi félve kérdezte, zavarna-e, ha más fodrászhoz járna. Nem vagyok féltékeny típus, ezért csak egy jót nevettem az egészen. Ráadásul így is előfordul, hogy én egyenesítem ki a haját – magyarázta Zsidró Tamás. – Bár legutóbb, amikor a színházi darab premierjén voltunk, Andi magának készítette el a frizuráját, és szakmai, valamint férfiszemmel is azt kell mondjam, ügyes volt. Büszke voltam rá, és persze, az is csodálatos volt, hogy már gond nélkül jelenhetünk meg együtt, nem kell titkolóznunk.

Andrea a Blikknek elmondta, ez utóbbira mindketten áldásként tekintenek.

– Erre vágytunk mind a ketten, hogy végre „normálisan létezzünk”, mint mások. Jelen pillanatban nagyon jól érzem magam, a karrierem és a magánéletem is abszolút rendben van, boldog vagyok – fogalmazott Andrea, aki kacagva erősítette meg, tényleg kicsit félve kérdezte meg fodrász párját, járhat-e másik szalonba. – Ha Tamás azt mondta volna, zavarja, akkor természetesen tiszteletben tartom, de szerencsére erről szó sincs!

Több mint egy évig nem tévézett Várkonyi Andrea, ám hamarosan két műsora is fut párhuzamosan: az új adás premierje a hét végén jön.

– Eddig volt a Női titkok Várkonyi Andinál, most pedig lesz egy férfiakról szóló műsor is, amely egy nappal később kerül adásba. Ilyen meg nem volt a hazai televíziózásban – árulta el Andrea.


Forrás: Blikk